NOVI KRALJ STRIJELACA

Skoblar: Drago mi je da je Messi skinuo moj rekord, on je uvjerljivo bolji od Ronalda!

'Messi mi se više dopada, jer je prirodni talent. Za razliku od Ronalda, koji je ipak fizički drukčije građen, koji je puno toga napravio teškim i napornim radom'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. svibanj 2012. 15:28

Real je izveo Madriđane na ulice, u pjenušcu je okupan naslov prvaka. Nitko nije skrivao sreću, ali za jednog čovjeka posao nije završen. Cristiano Ronaldo dočepao se Primere nakon tri godine zabijanja u Kraljevskom klubu, Marca piše "La Liga de Cristiano", detektirajući ga najzaslužnijim za titulu, međutim pred njim je finiš posljednje spektakularne priče sezone.

Messi vs. Ronaldo, to je dvoboj Titana, najveći okršaj asova u povijesti nogometa. Tko će biti prvi strijelac prvenstva?

- Ono što sam želio to smo napravili. Nije mi bitno ako neću doći do trofeja Pichichi. Također, doma već imam dvije Zlatne kopačke, važno mi je bilo osvojiti španjolsko prvenstvo, to dosad nisam imao.

Related content

To je kazao Portugalac. Preuzimamo rizik da nam njegovi fanovi ozbiljno zamjere, ali ovaj put mu ne vjerujemo. On je sportaš, pobjednik, nikad neće priznati poraz dok postoje ikakve šanse.

Lionel Messi u srijedu je srušio Gerda Müllera. Argentinac je usput bacio rukavicu izazova i Ronaldo se neće tek tako pokriti po ušima. Ne, nikako. Već u Bilbau mogao je dati tri a ne jedan, Gorka Iraizoz skinuo mu je i kazneni udarac i bliski susret "u četiri oka", pa je ostao na 44 gola u Primeri.

Related content

Josip Skoblar je 1970/71. zabio 44 u francuskoj ligi. Nitko to nije mogao srušiti u najzahtjevnijim državnim natjecanjima. Do Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

- Drago mi je da je Messi to učinio, da je skinuo rekord. Ako me pitate kome se više divim od njih dvojice to je sigurno Argentinac. Svaka čast Ronaldu, ali meni je Messi ipak broj jedan. Uvjerljivo - kazao je Joško Skoblar, veliki golgeter koji danas radi za Marseille.

Kaže da je Barcelona trebala biti u finalu LP, dok je Real Madrid zasluženo ispao od 'najvećeg kluba na svijetu', a to je Bayern.

Related content

- Realova igra puno više ovisi o Ronaldu, nego Barcina o Messiju. Ali, isto tako, Messi mi se više dopada, jer je prirodni talent. Kod njega je sve što radi urođeno, takve igrače najviše volim. Za razliku od Ronalda, koji je ipak fizički drukčije građen, koji je puno toga napravio teškim i napornim radom. Naravno, i on je talentiran, ali kod njega su rezultati ipak došli radom, za razliku od Messija. Ona zabija nekako lagano, koristi tu svoju građu, Portugalac je ipak drugačiji tip igrača.

Linker
04. svibanj 2024 20:51