Foto: Boris Kovacev / CROPIX
PREVELIKI UTEG ZA BLAGAJNU

SKUPO POJAČANJE, IZVRSNI NAPADAČ I LJUBIMAC NAVIJAČA ODLAZE IZ DINAMA! Sva trojica imaju plaće od 800 do 850 tisuća eura...

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. travanj 2020. 23:25

Nema iz Dinama ovih dana službenih informacija, ali ih doznajemo iz raznih izvora. Najnovija glasi da je ugovor o smanjenju plaća potpisao i švicarski reprezentativac Mario Gavranović.

O njemu se ovih dana pisalo da je jedan od najtvrđih pregovarača s obzirom da mu ugovor s Dinamom istječe 18. siječnja 2021. godine. S obzirom da se ne zna kad će Dinamo odigrati prvu sljedeću službenu utakmicu, a po osnovi dogovorenog modela druga trećina novca igračima se isplaćuje nakon proteka šest mjeseci od te utakmice, Gavranović se nalazi u situaciji da taj novac nikad ne vidi. No, ipak je stavio potpis...

To što je stavio potpis ne znači da će ostati u Dinamu, odnosno da će mu klub ponuditi novi ugovor. Realno je da neće, te da će Gavranović ipak napustiti Maksimir. Ima ogromnu plaću od 800.000 eura bruto, a s druge strane, Modri imaju dvije špice koje će biti u prvom planu - Petkovića i Kulenovića.

Kad se radi o dogovornom raskidu ugovora, vrlo je izvjesno da bi ga mogli potpisati Hajrović, koji također knjiži ogromnu plaću od 850 tisuća eura, te Moubandje s plaćom od 820 tisuća eura.

Linker
18. travanj 2024 11:41