Stefan Simić (u sredini) na derbiju protiv Dinama kraj Lauritsena
 BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX
PONUDA IZ SERIE A

Skupo su prodali Brazilca i sada žele stopera Hajduka, ali ne Vuškovića! Bijeli traže milijun eura

Stalno se navodilo kako nema govora o njegovom odlasku, jer je transfer Vuškovića u prvom planu
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. srpanj 2021. 20:56

Hajduk traži milijun eura u potencijalnom transferu Stefana Simića u Sassuolo. Web stranica Canale Sassuolo koja se bavi transferima Zeleno-crnih, tvrdi da je Sassuolo i dalje zainteresiran za 26-godišnjeg stopera Bijelih, koji je najveći dio karijere proveo na Apeninima.

S obzirom da je Sassuolo prodao svog stopera, Brazilca Marlona u Šahtar za 12 milijuna eura, gdje je pošao za svojim dosadašnjim trenerom Robertom De Zerbijem, traži se novo rješenje na stoperu. Tim više što je moguć i odlazak Turčina Kaana Ayhana koji ima ponude iz domovine svojih predaka.

Pored Simića u konkurenciji za Sassuolo je Ivanildo Fernandes, 25-godišnji Portugalac koji je prošle sezone odigrao na posudbi iz Sportinga B u Almeriji.

Ali, Simića u Sassuolu drže boljom opcijom, iskusnijim igračem koji je već prošao Serie A. Već dugo se Sassuolo zanima za Simića, no dosad se stalno navodilo kako nema govora o njegovom odlasku, jer je transfer Vuškovića u prvom planu.

Međutim, dok Vušković ne realizira odlazak, nije isključeno da Hajduk uzme novce iz transfera Simića. Čeka se službena ponuda Zeleno-crnih.

Linker
19. travanj 2024 12:38