http://www.chelseafc.com
POHVALE MLADOM HRVATU

Sky Sports tvrdi: 'Mario Pašalić bi mogao ostaviti značajan trag u Španjolskoj'

Piše: Karlo TašlerObjavljeno: 19. kolovoz 2014. 14:01

Sky Sports, ugledni britanski medij, napravio je popis od 15 igrača na koje treba obratiti pozornost u predstojećoj sezoni Španjolske nogometne lige, a među odabranima našao se i Elcheov Mario Pašalić. Riječ je o igračima koji nemaju zvijezdani status kao Suarez, Kroos, James, Rakitić ili Mandžukić, ali bi mogli ostaviti značajan trag u Primeri.

Autor članka Guillem Balague na spisak je uvrstio bivšeg Hajdukovca zato što bi mogao biti veliko pojačanje za klub u kojeg je došao na jednogodišnju posudbu iz Chelseja, obrazložio je autor i zaključio:

- Chelsea je platio tri milijuna eura za 19-godišnjeg veznjaka, koji je u dresu Hajduka zabio 11 golova u 32 nastupa. S obzirom da se mora dokazati Mourinhu, trener Elchea Fran Escriba u mladom hrvatskom reprezentativcu mogao bi dobiti veliko pojačanje.

Osim Pašalića na listi su sljedeći igrači:

Enzo Roco (Elche), Jose Rodriguez (Deportivo), Joaquin Larrivey (Celta Vigo), Sergi Gomez (Celta Vigo), Aleksandar Pantić (Cordoba), Isaac Cuenca (Deportivo), Guillermo Ochoa (Malaga), Jonathan Pereira (Rayo Vallecano), Gerard Deulofeu (Sevilla), Denis Suarez (Sevilla), Iago Aspas (Sevilla), Rodrigo (Valencia), Victor Ruiz (Villarreal), Jonathan dos Santos (Villarreal).

Linker
21. svibanj 2024 20:53