Neal Simpson/Shutterstock Editorial/Profimedia
ZVAO GA U HAJDUK

Slaven Bilić: Sviđalo se to nekome ili ne, Siniša je bio TOP karakter. Bili smo i cimeri u Hrvatskoj...

Mihajlović je bio moćan igrač i pravi trener. Počivao u miru Božjem, oprostio se strateg Watforda
Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 16. prosinac 2022. 18:41

Nogometni svijet je potresen viješću da je u 54. godini preminuo legendarni srpski igrač i trener Siniša Mihajlović. Mihajlović se još od 2019. godine borio s leukemijom i, iako se činilo da je pobijedio tu zloćudnu bolest, ona se nedavno vratila i stanje mu se jako pogoršalo.

Na kraju je i preminuo u Rimu. Bivšeg hrvatskog reprezentativca i izbronika, a danas trenera Watforda, Slavena Bilića, vijest o smrti kolege zatekla je na putu u Huddersfield gdje ima utakmicu.

"Čuli smo vijest, idemo na utakmicu u Huddersfield. A što mogu kazati? Žalim, bio je mlad čovjek... Sjećam se, davno smo igrali za kadetsku reprezentaciju Hrvatske, bili smo cimeri tjedan dana, zvao sam ga i da dođe u Hajduk. Htio je doći, bio je zadivljen tim našim ambijentom...", rekao nam je Bilić pa dodao:

"Kasnije smo se nekoliko puta sreli. Sjećam se da smo se jednom susreli u Vodicama gdje je ljetovao, a drugi put na Sardiniji. Sviđalo se to nekom ili ne, on je bio TOP karakter! Bio je moćan igrač i pravi trener. Počivao u miru Božjem."POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Tko će od Vatrenih sigurno napraviti transfer nakon Mundijala, a za koga se ne bi čudili da ode u veliki klub? Koliko će Hrvata biti u idealnoj momčadi prvenstva? S kojim sustavom bi Dalić mogao iznenaditi Maroko? Odgovore na ta i druga pitanja saznajte u novom Mundocastu u kojem je gostovao Stjepan Tomas:

Linker
23. rujan 2023 20:12