Damir Kreilach

 CANADIAN PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Canadian Press/shutterstock Editorial/profimedia
POBJEDA, REMI, PORAZ

Slavlje legendarnog veznjaka Rijeke, Biukov Los Angeles uzeo bod, a bivši HNL-vratar ostao bez ičega

Promjenjive učinke ostvarili su hrvatski nogometaši koji igraju u MLS-u
Piše: HINAObjavljeno: 16. srpanj 2023. 09:38

Hrvatski nogometaši koji nastupaju u sjevernoameričkom Major League Socceru (MLS) imali su promjenjiv učinak. Damir Kreilach je slavio, Stipe Biuk je remizirao, dok je Kristijan Kahlina upisao poraz.

Real Salt Lake, u čijim redovima igra Damir Kreilach, je pobijedio New York Red Bulls sa 3-1. Za pobjednički sastav je dva gola zabio Diego Luna (2, 53), a jednog Jefferson Savarino (81), dok je za NY strijelac bio Frankie Amaya (80).

Kreilach je za Real Salt Lake igrao od 75. minute.

Stipe Biuk i njegov Los Angeles su remizirali 1-1 na gostovanju kod Minnesote. Carlos Vela je u 21. minuti doveo LA u vodstvo, a izjednačio je Emanuel Reynoso svega tri minute kasnije. Biuk je za goste igrao do 88. minute.

Charlotte, na čijim vratima brani Kahlina, je na gostovanju kod Montreala ostao bez bodova, domaćin je slavio sa 2-0. Susret su riješili Kwadwo Opoku i Nnamdi Offor postigavši golove u 29. i 31. minuti. Poraz gostiju je mogao biti i uvjerljiviji, no Kahlina je imao nekoliko sjajnih obrana.

Los Angeles se nalazi na drugom mjestu Zapadne konferencije sa 37 bodova, koliko ima i Real Salt Lake na trećem mjestu. U vodstvu je St. Louis City sa četiri boda više.

Charlotte drži 12. mjesto na Istoku sa 26 bodova, dok je u vodstvu Cincinnati sa 51 bodom.

Linker
27. travanj 2024 19:07