VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
ČEKA SE ŽDRIJEB

Slavlje na Poljudu: ‘Napokon igramo europsko proljeće, nadam se da će ga i seniori uskoro dočekati‘

‘Lavovski se radilo, trudili smo se maksimalno i znali smo da će nam se to vratiti‘.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 24. studeni 2021. 19:17

Marijan Budimir već duže vrijeme radi sjajan posao na klupi juniora Hajduka. Tako je bilo i danas u Minsku gdje je Hajduk u uzvratu 2. kruga juniorske Lige prvaka odigrao 1:1, sačuvavši prednost od 3:0 iz prve utakmice.

- Moje čestitke svima, od klupske logistike do stožera. Ovo je naša nagrada za trud i kvalitetni. Lavovski se radilo, trudili smo se maksimalno i znali smo da će nam se to vratiti. Igramo proljeće u Europi, to je veliki doseg - kazao je Budimir naglašavajući da se nije bojao za ishod u Minsku.


- Znali smo da će oni pritiskati od prve minute, jer nisu imali što izgubiti. Teren je bio očišćen od snijega, ali bio je tvrd i brz. Primili smo gol u 45. minuti, što je uvijek nezgodno, ali nismo bili pravi, nismo igrali, kao da smo čekali da vrijeme prođe. U poluvremenu smo se dogovorili da počnemo igrati, da pokažemo kako smo bolja momčad. Prekrasno je to što će Hajduk nakon dugo godina igrati proljeće u Europi, makar u konkurenciji juniora. Nadam se da će i seniori ponoviti taj rezultat - zaključio je Budimir.

Šimun Hrgović asistirao je za pogodak Filipa Čuića.

- Znali smo da su Bjelorusi jako dobra ekipa, u što smo se danas i uvjerili. Jedva čekamo ždrijeb jer nam donosi velike suparnike. Protiv njih ćemo igrati na proljeće što nam je dodatni motiv.

Linker
25. travanj 2024 17:15