Screenshot: Facebook
USKORO U NOGOMETNIM VODAMA?

SLAVNI AMERIČKI GLUMAC GEORGE CLOONEY KUPUJE NEKADAŠNJEG ČETVRTFINALISTA LIGE PRVAKA 'U gradu žele napraviti europski Hollywood'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2020. 17:19

Slavni američki glumac George Clooney uskoro bi mogao postati vlasnik španjolskog nogometnog drugoligaša Malage.

Jedna američka tvrtka u kojoj je Clooney jedan od glavnih dioničara želi otkupiti Malagu od šeika Abdullaha Al Thanija koji je navodno spreman na prodaju za 100 milijuna eura, piše As.

Pregovori su navodno u tijeku, a Clooneyjeva tvrtka pokušava osjetno spustiti cijenu i voljni su platiti nešto više od 36 milijuna eura, koliko je Al Thani platio 2010. godine kada je kupovao klub.

ROME, ITALY - MAY 13: George Clooney attends 'Catch-22' Photocall, a Sky production, at The Space Moderno Cinema on May 13, 2019 in Rome, Italy. (Photo by Elisabetta Villa/Getty Images)
Elisabetta Villa/Getty Images

Predsjednik Udruženja malih deoničara, Antonio Aguilera, objasnio je za Kanal Malaga da su razgovori u tijeku: "Skupina važnih filimskih i televizijskih producenata u Malagi žele napraviti europski Hollywood. Snimaju seriju ovdje za Amazon i uvidjeli su veliki ekonomski potencijal."

Malaga je trenutno 14-plasirana momčad španjolske druge lige, a sezone 2012/13 igrali su četvrtfinale Lige prvaka u kojem su kontroverzno poraženi od Borussije Dortmund.

Linker
23. travanj 2024 11:04