Hulk

 Diaesportivo/alamy/alamy/profimedia
ŠIRI SE OBITELJ

Slavni Brazilac čeka već drugo dijete s nećakinjom svoje bivše supruge: ‘Još jedan sin, još jedan blagoslov‘

Godinu dana nakon što se razišao od bivše supruge, oženio je njenu nećakinju
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. prosinac 2023. 14:21

Sjećate li se Hulka? Mišićavi brazilski napadač pravog imena Givanildo Vieira de Sousa 2009. je debitirao za reprezentaciju, a 2016. je iz ruskog Zenita otišao uzeti velik novac, koji se tada nudio u kineskoj Superligi.

Hulk je s 37 godina i dalje aktivan u seniorskom nogometu, od 2021. je član brazilskog prvoligaša Atletico Mineira za kojeg je u 173 nastupa postigao 95 pogodaka.

No, povod spominjnja Hulka nisu njegovi sportski dosezi već njegove izvannogometne aktivnosti. Naime, Hulk je nedavno objavio kako će dobiti i drugo dijete s nećakinjom svoje bivše supruge.

Hulk je 12 godina bio u vezi s Iran Angelo s kojom se razišao 2019. Sljedeće godine oženio je Camilu Angelo, njenu nećakinju.

Godinu dana kasnije sretan par dobio je svoje prvo dijete, kćerku Zayu. Sada je na društvenim mrežama Hulk potvrdio kako je na putu i njihovo drugo dijete.

- Htio sam vam zahvaliti na bezbrojnim porukama koje sam primio o trudnoći moje žene. Još jedan sin, još jedan blagoslov koji mi je Bog dao - poručio je Hulk u videu objavljenom na Instagramu.

S prvom suprugom Hulk ima dva sina i kćerku...

Linker
29. travanj 2024 00:50