Kyle Walker i Felipe Melo

 Marcio Machado/eurasia Sport Images/spp/imago Sportfotodienst/profimedia
OŠTRA OSUDA

Slavni Brazilac opleo po bivšim suigračima: ‘Da su to napravili mojoj kćeri, danas ne bih bio ovdje...‘

‘Moraju platiti za to što su učinili‘, kazao je bez ustručavanja
Piše: SNObjavljeno: 28. ožujak 2024. 08:18

Slučajevi bivših brazilskih reprezentativaca, osuđenih silovatelja, Danija Alvesa i Robinha postali su glavna tema u toj južnoameričkoj državi.

I premda njihovi bivši suigrači većinom ne žele ništa komentirati u javnosti, nekoliko ih je ipak odlučilo osuditi pred očima čitavog svijeta. Prvi je to učinio Danilo, sad i Felipe Melo.

- Gledajte, nitko nije obavezan pričati o tome, ali ne vidim problem da ja to učinim sad - započeo je Melo koji se nije ustručavao poslati jasnu poruku:

image
LLUIS GENE Afp

- Imam 15-godišnju kćer. Da su to njoj napravili, mislim da danas ne bih bio ovdje i davao intervju. Mislim da moramo pokazati poštovanje prema svim ljudskim bićima, moramo poštovati žene kao i muškarce.

Felipe Melo, koji je s obojicom spomenutih Brazilaca dijelio svlačionicu u reprezentaciji, prisjetio se trenutka kada je saznao za optužbe protiv dvojca.

- Došlo je kao bomba, ali moraju platiti za to što su učinili. Ako ih osude, morat će platiti. I neka to bude lekcija ostalima da ne rade to. Ovo je jako ozbiljno. Moraš platiti i onda biti resocijaliziran.

image

Zatvor u kojem je smješten Robinho

NELSON ALMEIDA Afp

Linker
11. travanj 2024 23:27