Niko Kranjčar

 JAKOV PRKIC Cropix
ZADNJI POSAO

Slavni Englez iz mirovine vraća Niku Kranjčara i dovodi ga u najgori klub svijetu? ‘Ovo mi je najteža zadaća‘

‘Kada su me zvali, nisam znao što očekivati. Imaju gol-razliku od minus 191 i to mi je zapelo za oko‘
Piše: SNObjavljeno: 05. prosinac 2023. 15:01

Niko Kranjčar bi se uskoro mogao vratiti na teren i potpisati za najgoru momčad na svijetu. Kranjčar, koji sada ima 39 godina, radi kao pomoćnik u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske. Igračku je karijeru završio još 2018. godine u Glasgow Rangersima, a u karijeri je igrao za Dinamo, Hajduk, Portsmouth, Tottenham, Dinamo Kijev, QPR i New York Cosmos. Za reprezentaciju je u 81 susretu zabio 15 golova.

Jedan od trenera koji mu je obilježio karijeru je i legendarni Englez Harry Redknapp koji ga je 2006. godine dove iz Hajduka u Portsmouth, a surađivali su i u Tottenhamu i QPR-u. Upravo ga Redknapp želi izvući iz mirovine. Englez želi pomoći niželigaškom Cwm Albionu koji je primio gol u svakom susretu u zadnjih 10 godina i zaradio etiketu najgoreg kluba na svijetu.

- Kada su me zvali, nisam znao što očekivati. Imaju gol-razliku od minus 191 i to mi je zapelo za oko. Ipak, nakon sastanka sam vidio posvećenost. Iskopat ćemo Niku Kranjčara i vratiti ga na teren. Dovest ćemo nekoliko jakih imena - rekao je Redknapp pa se na društvenim mrežama ispričao supruzi Sandri:

- Oprosti, ostao je još ovaj posao. Idem probati okrenuti sudbinu ovog kluba. Ovo mi je najteža zadaća.

Njegov novi izazov bit će zabilježen u show programu Specsavers najbolji-najgori tim, a iz kluba su oduševljeni što im stiže slavni trener.

Linker
03. svibanj 2024 04:36