Josip Skoblar snimljen kraj svoje kuće u Privlaci kraj Zadra
 LUKA GERLANC/CROPIX
INCIDENT KOD ZADRA

Slavni hrvatski nogometaš napao tri žene i dijete: Jedna od njih navodno je osoba s invaliditetom

U policiji kažu kako je provedeno istraživanje te da protiv muškarca slijedi kaznena prijava
Piše: Matea Gugić/Zadarski.hrObjavljeno: 14. lipanj 2020. 21:54

Proslavljeni hrvatski nogometaš i trener Josip Skoblar (79) u subotu je ujutro u Privlaci kod Zadra napao tri žene i dijete koje je bilo s njima. Razlog napada je, kako smo neslužbeni doznali – svađa oko parkinga.

Tri žene i dijete parkirale su automobil na rubu slijepe ulice, da bi ih u tom Josip Skoblar trenutku napao prvo verbalno, a potom i fizički. Vikao je na njih, psovao i vrijeđao, mahao krampom koji je tada držao u ruci, dok je jednu od žena uhvatio za vrat i ozlijedio je.

Kako neslužbeno doznajemo, jedna od njih je osoba s invaliditetom i onkološki pacijent. U Zadarskoj PU smo dobili šture informacije, samo da je tijekom nedjelje provedeno kriminalističko istraživanje te da protiv muškarca (79) slijedi kaznena prijava.

Pokušali smo doći do Skoblarove obitelji te nam je njegov sin samo kratko odgovorio kako nitko nema komentara. Josip Skoblar je inače vrlo poznat Zadranin, jedini je Hrvat koji je dobio Zlatnu kopačku, nagradu za najboljeg strijelca Europe. član Marseilleove Kuće slavnih, a vodio je i nekoliko velikih hrvatskih klubova poput trener Dinama, Hajduka i Rijeke. S reprezentacijom Jugoslavije je 1962. stigao do polufinala Svjetskog prvenstva.

Linker
04. svibanj 2024 08:53