Stefan Bajčetić (lijevo)

 PAUL ELLIS Afp
NIŠTA OD ORLOVA

Slavni Nijemac ‘smjestio‘ Srbima: Nova mlada nogometna zvijezda odabrala za koju će reprezentaciju igrati?

U Srbiji se pojavila nada da bi mladi Stefan mogao izabrati nastupe za državu u kojoj mu je rođen otac
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 08. ožujak 2023. 16:56

Ispostavilo se da su prve informacije bile točne. Nagovaranje i uvjeravanje ipak nije uspjelo, Stefan Bajčetić ostao je kod svoje odluke da će kao senior nastupati za reprezentaciju Španjolske.

Ovaj 18-godišnji vezni igrač pažnju nogometnog puka privukao je odličnim igrama za Liverpool, u čijem je dresu uspio zasjeniti puno poznatije i skuplje igrače.

U reprezentaciji Srbije pojavila se nada da bi mladi Stefan mogao izabrati nastupe za državu u kojoj mu je rođen otac Srđan, također nogometaš, no on će ostati vjeran zemlji svog rođenja, Španjolskoj.

Tu je informaciju objavio španjolski OK Diario, a sa žaljenjem je prenose srpski mediji.

Stefan je rođen 22. listopada 2004. godine u Vigu, gdje mu je otac svojedobno igrao za Celtu. Majka mu je Španjolka, pa je mladić mogao birati za koju će reprezentaciju igrati.

Od ranije je imao tri nastupa za U-18 reprezentaciju Španjolske, kojoj će, eto, ostati vjeran i u seniorskom uzrastu. Naravno, ako dobije poziv izbornika Luisa de la Fuentea, s kojim je uoči odluke obavio jedan važan razgovor...

image

Stefan Bajčetić i Jürgen Klopp

OLI SCARFF Afp

OK Diario ističe kako je veliku ulogu u Bajčetićevoj odluci imao i menadžer Liverpoola Jürgen Klopp, koji ga je navodno nagovarao da odabere dres Furije...

Linker
11. svibanj 2024 18:30