Wanda Nara
 MIGUEL MEDINA Afp
OGLASILA SE WANDA

Slavni par se pomirio: ‘Već smo se bili razveli, potpisali papire, a onda mi je Mauro poslao pismo...

"I da imam sve, nemam ništa ako nisam s njim", napisala je Wanda na svom Instagramu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2021. 22:19

Hoće li se razvesti ili ne? Bilo je to pitanje koje je dobilo odgovor i prije nego li je svijet postao s time upoznat. Jer, nogometaš Paris SG-a Mauro Icardi i njegova odabranica, a k tome i menadžerica Wanda Nara već su bili potpisali papire za razvod njihove osmogodišnje veze okrunjene brakom. Sve je već bilo na stolu, a onda se dogodio preokret.

Svijet je s time upoznala gospođa Icardi na njenom, inače uvijek dobro posjećenom Instagram profilu.

Citiramo što je navela:

"Fotografije koje sam postavljala posljednjih mjeseci pokazuju koliko smo bili dobri i sretni. Jako me povrijedilo to što se dogodilo. Svaki dan sam tražila od Maura razvod. Kad je shvatio da nema povratka, rekao mi je da ne možemo ovako nastaviti. Shvatio je da, ako je rastanak jedini način da prekinemo toliku bol, onda to trebamo učiniti.

Otišli smo do odvjetnika. Za dva dana Mauro je prihvatio sve uvjete i potpisali smo ugovor. Sutradan mi je napisao pismo kakvo mi nitko nikada nije napisao: \'Sve sam ti dao i ti imaš sve, nadam se da možeš biti sretna jer bi me to usrećilo.\' I tu sam nešto shvatila: I da imam sve, nemam ništa ako nisam s njim. Sigurna sam da će nas ovaj loš period kroz koji prolazimo ojačati kao par i kao obitelj.

Važno je da smo oboje imali slobodu stati na kraj našoj osmogodišnjoj povijesti, ali s dušom umornom od plakanja, ponovno smo slobodno birali jedno drugo. Volim te, Mauro Icardi", napisala je Wanda.

Pa eto, nek cvate cvijeće...

Linker
19. travanj 2024 09:24