Dani Carvajal sa suigračima iz reprezentacije

 Maurice Van Steen/afp/profimedia
SKANDALOZNE OPTUŽBE

Slavni realovac demantirao priču o orgijama: ‘Nakon utakmice su išli ruskim konobaricama‘

‘Smatram da je apsolutno žalosno i krajnje delikatno da mediji imaju pravo nekažnjeno pisati‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 14. rujan 2023. 17:27

Španjolski reprezentativac Dani Carvajal javio se kako bi se pozabavio glasinama koje su se pojavile posljednjih dana u vezi s njegovom političkom ideologijom ili određenim upitnim ponašanjem tijekom Svjetskog prvenstva 2018. godine.

Španjolski portal The Objective prenio je navode iz Youtube videa kreatorice Che América Latina, koja je tamo ugostila meksičkog prevoditelja Alexa Penu, čovjeka koji je sa španjolskom reprezentacijom proveo zajedno cijelo prvenstvo kao poznavatelj ruskog jezika.

Pena je u intervjuu iznio ozbiljne optužbe prema Carvajalu i ostalim reprezentativcima. Prevoditelj se prisjeća što je zateklo svaki put kad bi ušao u sobu u kojoj su provodili veliki dio noći.

image
JORGE GUERRERO Afp

- Ušao sam i vidio sobu punu boca piva, cigareta, nargila... Došli su do mene pitati za pivo u sedam ujutro - komentirao je i ističe da ga nije iznenadila eliminacija od domaćina u osmini finala te da je samo u Andresu Iniesti vidio veliki profesionalizam.

Jedna od anegdota koja ga se najviše dojmila bila je ona između trojice reprezentativaca i nekih ruskih konobarica koje nisu znale španjolski.

- Nakon utakmice protiv Irana igrači su imali slobodan dan. I svi su uvijek odlazili u malim grupama osim Inieste, koji je proveo dan sa svojom obitelji.

- Bio sam u kuhinji, razgovarao s njima, a Nacho Monreal, Dani Carvajal i David De Gea stigli su me pitati da ih pozovemo van i da tulumarimo s njima. Otišli smo u hotelski apartman, naručili su votku i nargilu, a ja sam bio prevoditelj. Odjednom me Carvajal zamolio da jednoj kažem da joj želi gurnuti svoj k**** u grlo – prisjetio se.

Naposljetku, prema njegovom svjedočenju, De Gea, koji je već hodao s pjevačicom Edurne, završio je noć kod konobarice. Ostali nogometaši nisu ‘uspjeli‘ sa svojim prijedlozima.

- Vratili su se ljuti i Carvajal nije razumio što su ga odbili kao igrača Real Madrida - zaključio je.

Desni bek Real Madrida i španjolske reprezentacije reagirao je žestokom izjavom na društvenim mrežama.

“Sve informacije koje su ovih dana objavljene u tisku koje se odnose na mene su totalno lažne. Od mog angažmana u političkim strankama do seksualnog napada na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018.

Smatram da je apsolutno žalosno i krajnje delikatno da mediji imaju pravo nekažnjeno pisati, dajući kredibilitet riječima trećih, kaljajući moje ime i čast. Već sam poduzeo pravni postupak“, piše u objavi na X-u, bivšem Twitteru.

Linker
02. svibanj 2024 02:36