Gonzales Photo/Alamy/Alamy/Profimedia
PROCURILO U MEDIJE

Slovenski reprezentativac uhvaćen u velikom skandalu: ‘Sram vas bilo, kako možeš biti tako glup?‘

Veznjak slovenske reprezentacije i bivši igrač kijevskog Dinama Benjamin Verbič (28) ‘uhvaćen‘ je u velikom skandalu
Piše: SNObjavljeno: 28. rujan 2022. 20:40

Naime, na snimci i fotografijama koje su procurile na društvene mreže slovenski se reprezentativac provodio u društvu djevojaka, te navodno bio pod popriličnim utjecajem alkohola u pauzi između dvije utakmice Slovenije u Ligi nacija.

Verbičeva supruga, Ukrajinka Alvina (s njom se upoznao dok je igrao za kijevski Dynamo), koja mu je u kolovozu rodila sina, naknadno je objavila još jedan video, vjerojatno jedne od djevojaka s kojima se njezin suprug provodio.

image

Benjamin Verbič

SCREENSHOT

"Sranje ljudi, sram vas bilo. Zabava u pauzi reprezentacije je normalna ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup", napisala je igračeva supruga, kako prenosi ruski portal Sport Express.

Verbič je pak slovenskim medijima ponudio kratko pojašnjenje skandala.

"Slike i videosnimke objavila je moja bivša partnerica, mati mojeg djeteta. Objavljeni materijal je jako star. Sve što je napisala je čista laž."

Verbić i Alvina su potom izbrisali zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a video, kao ni sporne fotografije više nisu dostupni.

Verbič je igrao za Dynamo igrao od 2018. do 2022. godine. Nogometaš je zimus prešao u Legiju, a ljetos je potpisao ugovor s Panathinaikosom.

Unatoč incidentu, Verbič je u utorak, 27. rujna, izašao u prvoj postavi slovenske reprezentacije u utakmici Lige nacija protiv Švedske (1:1). Na terenu je proveo 86 minuta.

Linker
07. svibanj 2024 06:00