Damir Skomina

 ATTILA KISBENEDEK Afp
DAMIR SKOMINA ZA SN

Slovenski sudac na meti prevaranata! ‘Netko zloupotrebljava moj lažni profil, dobivam prijetnje iz Ukrajine!‘

Ugledni slovenski nogometni sudac našao se na udaru zbog poruka koje zapravo nisu njegove...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 02. ožujak 2022. 12:30

Doista je bilo čudno pročitati riječi Damira Skomine (45) u kojima osuđuje nogometni svijet što je suspendirao ruske klubove i reprezentaciju, "zato što sport treba biti distanciran od politike". Neobične riječi za uglednog slovenskog suca, jednog od najboljih koje je Europa imala u ovom stoljeću.

- To nikako nisu moje riječi, već sam poduzeo sve moguće korake te obavijestio o mom slučaju i policiju. Ne posjedujem nikakav profil na društvenim mrežama, a li očito se neki ljudi ne znam iz kojih razloga služe mojim imenom i prezimenom kako bi lansirali neke svoje ideje. Dakle, iza tih poruka ne stojim ja, nego netko tko zloupotrebljava moje ime - kazuje nam Skomina kojem nije nimalo ugodan život nakon što su se lažne objave proširile mrežama, ali i medijima.

- Dobivam prijetnje iz Ukrajine, to su jako ozbiljne stvari. Zar doista netko tko me poznaje može pomisliti da bih se tako lako primio tako ozbiljnih tema u kojima se radi o životima ljudi, o sudbinama jednog naroda? Nažalost, mogu se samo nadati da će policija obaviti svoj posao - kazao je Skomina.

Linker
18. travanj 2024 23:59