Željko Kopić

 PAUN PAUNOVIC Cropix
MOGAO JE U OSIJEK...

Službeno je: Željko Kopić se vraća! Bivši trener Dinama i Hajduka pronašao novi posao

Da je kojim slučajem njegov novi klub prošao u 3. pretkolo KL, mogao se sučeliti s Bijelo-plavima.
Piše: Damir Begović, Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2022. 11:46

Željko Kopić novi je trener Boteva iz Plovdiva! Donedavni trener Dinama, a prethodno i ciparskog Pafosa, Hajduka, Slavena Belupa, Zagreba, Cibalije, Lučkog..., uspješno je finiširao pregovore s bugarskim prvoligašem koji je zabilježio katastrofalan startu u sezonu.

Suprotno očekivanjima i amibicijama Botev je u nacionalnom prvenstvu nanizao (sva) četiri poraza (Hebar 0:1, Botev Vratsa 2:3, Arda 0:2, Lokomotiv 0:2) pa je s okruglom ništicom na bodovnom saldu zakucan na dno ljestvice.

K tome, (i) u Europi je Botev progutao gorku pilulu, u dvije kvalifikacijske utakmice za Konferencijsku ligu bolji od momčadi iz Plovdiva bio je ciparski APOEL. Da su prošli, jasno, i Botev i Osijek, sastali bi se u 3. kvalifikacijskom kolu Konferencijske lige.

Čelništvo Boteva izgubilo je strpljenje, pa je 37-godišnji armenski stručnjak Artur Hovhannisyan dobio otkaz, a povjerenje je ukazano 45-godišnjem Osječaninu sa zagrebačkom adresom kojega su u svlačionici dočekala dva hrvatska nogometaša, Roberto Punčec i Martin Sekulić.

Linker
08. svibanj 2024 16:28