IAN KINGTON Afp
ČEKA SE TEK POTVRDA

Smjena na klupi Man. Uniteda nakon kriznog sastanka! Na klupu stiže slavno ime, Norvežaninu bogata odšteta

Ole Gunnar Solskjaer samo je još formalno trener Manchester Uniteda
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 21. studeni 2021. 07:39

Engleski mediji tvrde da je vodstvo kluba u subotu kasno navečer odlučilo zahvaliti se treneru koji je imao svoju šansu u proteklih 35 mjeseci, ali nije je iskoristio na pravi način. Odluku čelnika kluba mora još potvrditi vlasnik Joel Glazer, ali to je samo formalnost. Solskjaer će se utješiti sa 7,5 milijuna funti odštete koliko mu pripada po ugovoru. Englezi nemaju problem s tim da to treneru isplate odmah...

Prema The Timesu, vlasnici kluba već su poručili čelnicima da finiširaju pregovore s prvim kandidatom za novog trenera. To je Zinedine Zidane, legendarni Francuz koji ih je navodno već jednom odbio, istaknuvši da ne voli usred sezone preuzimati momčad. No, podebljana ponuda trebala bi biti dovoljno snažan argument da malo korigira svoja trenerska pravila.

image
IAN KINGTON Afp

Englezi tvrde kako Zidane nema posebnih zahtjeva glede kadra u svlačionici. Slaže se da po prvi put od 2013., odnosno od umirovljenja Sir Alexa Fergusona United u svlačionici ima momčad sposobnu boriti se za naslov prvaka.

Pomoćni trener Michael Carrick trebao bi privremeno voditi momčad koju već u utorak čeka teško gostovanje kod Villarreala u Ligi prvaka.

Linker
08. svibanj 2024 23:02