Maddy Cusack

 ACTION FOTO SPORT Nurphoto Via Afp
ŠOKANTNA VIJEST

Smrt mlade nogometašice ostavila Englesku u šoku, oglasila se i kapetanica reprezentacije: ‘Grozan trenutak‘

‘Njezina osobnost i profesionalizam svima će nedostajati‘, objavili su iz njenog kluba
Piše: HINAObjavljeno: 22. rujan 2023. 12:02

Mlada engleska nogometašica Maddy Cusack iznenada je preminula u 27. godini, objavio je Sheffield United čiji je dres nosila od 2019. godine.

Cusack je prošle sezone postala prva žena koja je upisala 100 nastupa za Sheffield United Women. U klubu je radila i kao direktorica marketinga.

"Ovo je srcedrapajuća vijest za sve u Bramall Laneu. Bila je iznimno popularna među svima s kojima je došla u kontakt. Njezina osobnost i profesionalizam svima će nedostajati," poručili su iz kluba ne otkrivši razlog smrti.

Bivša mlada engleska reprezentativca tijekom karijere je igrala i za Nottingham Forest, Aston Villu, Birmingham City, te Leicester City.

Kapetanica engleske reprezentacije Leah Williamson bila je među prvima koji su odali počast zvijezdi Sheffield Uniteda.

"Šaljem svu svoju ljubav i sućut Maddynoj obitelji u ovom groznom trenutku," napisala je Williamson na X, prije poznatom kao Twitter.

Oglasila se FA-ova direktorica za ženski nogomet Sue Campbell.

"Svi smo shrvani saznanjem o smrti Maddy Cusack. U ime FA-e, Lavica, ženske Super lige i ženskog prvenstva, naše misli i najdublja sućut su s Maddynom obitelji, prijateljima, suigračima i svima u Sheffield Unitedu. Maddy je predstavljala Englesku u raznim dobnim skupinama i odat ćemo joj počast na prikladnom mjestu."

Linker
01. svibanj 2024 02:12