Ilustracija

 Mat Mingo/ppauk/Shutterstock Editorial/Profimedia
ZAVRŠIO U BOLNICI

Šok u susjedstvu: Reprezentativac Srbije brutalno pretučen na rođendanu, udarali ga nogama po glavi...

Trojica napadača su isprebijala 17-godišnjeg Stefana Marinkovića koji je branio rođakinju
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2022. 16:41

Strašne vijesti stižu iz susjedne Srbije. Mladi golman Crvene zvezde i srpske nogometne reprezentacije, Stefan Marinković, je brutalno pretučen ispred jednog beogradskog restorana gdje je bio na proslavi rođendana.

U noći između 3. i 4. svibnja 17-godišnji Marinković je prebijen na parkingu nakon što se posvađao s trojicom napadača. Svađa je krenula u restoranu, a sve je eksaliralo u fizički obračun. Mladi nogometaš je uspio pobjeći iz restorana, ali ulovili su ga i nastavili udarati, piše Kurir.

Marinkovića su srušili na pod i udarali po cijelom tijelu i glavi, a šibali su ga i s remenom koji mu je ispao u cijeloj gužvi. Napadači su ga htjeli ubaciti i u automobil, ali uspio im se othrvati i pobjeći u park gdje su mu prolaznici prižili pomoć.

Do iživljavanja je, pišu sprski mediji, došlo jer je mladi golman pokušao spasiti rođakinju koju su spomenuti napadači maltretirali. Nakon svega, na teren je došla policija i hitna pomoć koja je Marinkovića prevela u bolnicu kako bi mu bila pružena pomoć. Istraga je u tijeku.

Linker
25. travanj 2024 06:52