Kyle Walker u društvu Erlinga Haalanda

 Martin Rickett/pa Images/profimedia
RASPAD BRAKA

Šok za zvijezdu Cityja: Dok je igrao utakmicu, ljubavnica nazvala njegovu ženu i sve priznala

Supruga Kylea Walkera u prvi mah nije vjerovala pričama o izvanbračnoj vezi
Piše: SNObjavljeno: 21. siječanj 2024. 13:56

Kyle Walker u posljednje vrijeme proživljava teške trenutke u privatnom životu. Za njih je, dakako, sam kriv, a čini se da je njegovo ‘ludovanje‘ s brojnim ženama napokon došlo na naplatu.

Već se duže vrijeme šuškalo o Walkerovoj izvanbračnoj vezi s manekenkom i influencericom Lauryn Goodman, na što je sada reagirala i supruga Annie Kilner. Doduše, dogodilo se to tek nakon što je i samoj Goodman prekipjelo te je, prema pisanju The Suna, odlučila nazvati Kilner i priznati sve o dvostrukom životu koji je engleski reprezentativac cijelo vrijeme vodio.

image

Annie Kilner

Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Dok je 33-godišnji nogometaš na Boxing Day igrao gostujuću utakmicu protiv Evertona, Goodman je preko poziva Kilner objasnila cijelu situaciju, uključujući dvoje djece koje ima s Walkerom.

Supruga igrača Manchester Cityja na prvi mah nije vjerovala, no nakon predočenih DNK analiza, koji su potvrdili da su djeca Lauryn Goodman zaista i Walkerova, Kilner je promptno raskinula brak i završila njihovu 12-godišnju vezu.

image

Lauryn Goodman

Stephen Crawshaw/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Goodman je dugo vremena zahtijevala od Walkera da prizna sve, no on se nije na to obazirao te je nastavljao voditi dvostruki život. Kako je sve više dokumenata o njihovoj djeci izlazilo u javnost, sve očitija je bila i veza. Svi su bili svjesni toga, pa i Walkerovi suigrači, kojima bi se, kako je Goodman ispričala, ona redovito javljala.

Svjesna je, po svemu sudeći, bila i Walkerova supruga, no očito je pokušavala spasiti brak. Dodatan je začin priči dodala činjenica da Kilner, koja s Walkerom ima troje djece, čeka i četvrto dijete s njim.

Linker
22. travanj 2024 01:39