LISA GUGLIELMI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
POTPUNO NEOČEKIVANO

‘Šokantan‘ zaokret: Pojavila se informacija da Vlašić ponovno mijenja klub, Juriću se to nimalo ne sviđa?!

Hrvatski reprezentativac ovih je dana tema u talijanskim, ali i engleskim medijima
Piše: SNObjavljeno: 26. siječanj 2023. 08:30

Hoće li Nikola Vlašić uskoro ponovno promijeniti sredinu? Iako posljednjih mjeseci sve nekako ide prema tome da bi Torino trebao otkupiti hrvatskog reprezentativca, ovih dana pojavila se jedna pomalo neočekivana vijest.

"Nikola Vlašić mogao bi napraviti šokantan rani povratak u West Ham", vrišti s naslovnice Hammers Newsa, ali i još nekoliko portala specijaliziranih za događanja oko Čekićara.

Istočni London prodrmala je tako informacija čiji izvor možemo pronaći u tiskanom izdanju talijanskog dnevnika Libero iz kojeg tvrde da David Moyes namjerava realizirati povratak 25-godišnjeg Splićanina.

"Loše vijesti za Torino: West Ham želi natrag Nikolu Vlašića. Ivan Jurić, koji je preporodio ofenzivnog hrvatskog veznjaka se apsolutno ne slaže s time", navodi Libero, a prenosi West Ham Zone.

image

Grafika za SN: SofaScore

Dio otočkih medija navodi i da u torinskom klubu nemaju dovoljno sredstava, odnosno da si možda neće moći priušititi otkup Vlašićevog ugovora, podsjećajući kako bi ta opcija talijanski klub koštala 15 milijuna eura.

Ipak, napomenimo i kako ima izvora koji tvrde da od ovoga posla neće biti ništa.

Naime, portal Claret & Hugh, inače također specijaliziran za vijesti o West Hamu, navodi riječi svog izvora koji kaže da "nema nikakvog dogovora, niti klauzule osim one da on ostane u Torinu do kraja sezone kada će donijeti odluku o trajnom dogovoru".

Vlašić je od dolaska u Torinu upisao 21 nastup, četiri pogotka i tri asistencije, a svojim je igrama već kupio navijače kluba, ali i struku. Prvenstveno se to odnosi na hrvatskog trenera Ivana Jurića koji bi trebao biti jedan od glavnih zagovaratelja njegovog ostanka u Italiji.

Linker
15. travanj 2024 10:41