DAX IMAGES/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Dax Images/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
BIZARNA SITUACIJA

Šokantna odluka Reala: Kraljevi smijenili trenera zato što je napisao pismo najvećem rivalu?

Razlog smjene u Realu je taj što je ranije u karijeri odlučio napisati oproštajno pismo Barceloni
Piše: SNObjavljeno: 06. listopad 2023. 19:41

Uprava Real Madrida odlučila se na jedan vrlo neobičan potez. U pitanju je smjena pomoćnog trenera u-17 momčadi, Andrije Diaza, a razlog zbog kojeg je nedavno pridošli trener sada bivši je bizaran.

Naime, Diaz se u klubu zaposlio u srpnju ove godine i potpisao jednogodišnji ugovor, a razlog njegove smjene u Realu je taj što je ranije u karijeri odlučio napisati oproštajno pismo klubu u kojem je ranije trenirao, u razdoblju od 2015. do 2019. godine, također kao pomoćni trener, javlja The Athletic. Riječ je bila o najvećem madridskom rivalu, Barceloni, a Diaz je u pismu zahvalio Barceloni na razdoblju u kojem je radio za katalonski klub, i podršku koju su mu osigurali kada mu je majka preminula od raka.

Takav čin očito se nije svidio Realu, pa je tako madridski klub odlučio uručiti otkaz Diazu, i isplatiti njegovu cijelu godišnju plaću unaprijed kako bi se postigao raskid ugovora. Prema javljanjima španjolskih medija, Diaz će ostati u Madridu, jer je u međuvremenu dobio ponudu drugoligaša Leganesa za novi posao.

Linker
19. svibanj 2024 00:36