Dani Alves

 MARCELLO ZAMBRANA Agif Via Afp
PROCURIO ISKAZ

Šokantne optužbe na račun zvijezde: ‘Morala sam reći da sam njegova mala ku***, onda me počeo šamarati‘

U javnost je procurilo što je 23-godišnja djevojka koju je navodno napao Dani Alves ispričala policiji
Piše: SNObjavljeno: 06. studeni 2023. 19:55

Jedan od najtrofejnijih nogometaša svih vremena, bivša zvijezda Barcelone Dani Alves, više je od devet mjeseci u zatvoru zbog navodnog seksualnog zlostavljanja 23-godišnje djevojke u jednom noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca 2022. godine.

Djevojka je Alvesa optužila da ju je odvukao u toalet i tjerao na seks, a bivšem nogometašu nije puno pomoglo ni to što je nekoliko puta mijenjao iskaz. U javnost je sada isplivalo što je djevojka rekla u svojoj prijavi policiji. Navodno je bila u izlasku sa sestričnom kada ju je Brazilac ugledao i pokazao joj da krene za njim.

- Pokazao mi je da krenem za njim. Mislila sam da ću otići razgovarati s njim i vidjeti što želi. Nisam znala što želi od mene - rekla je 23-godišnjakinja u iskazu koji je prenijela Marca, pa nastavila:

- Sjećam se da sam išla do njega, ali nisam znala, ni mogla zamisliti kamo me vodi. Stigli smo do vrata, a on ih je otvorio i ja sam ušla. Kada sam ušla sam vidjela u što se upuštam. Vidjela sam da je to mali toalet, vidjela sam da je jako, jako mali i mislim da je tada počeo moj šok.

image
Jorge Guerrero/afp/profimedia

Djevojka tvrdi kako je htjela otići van iz toaleta, ali da ju bivši nogometaš nije doživio, već ju je počeo dirati po intimnim mjestima.

- Sjećam se da je to počeo raditi, a ja sam mu govorila da moram ići. Podignuo mi je haljinu i natjerao me da sjednem na njega. Inzistirao je da mu moram reći da sam njegova mala ku***. Počeo mi je svašta govoriti. Opirala sam se. Ozlijedio mi je koljena, imala sam ranu, a onda se naljutio i zgrabio me za vrat i počeo me šamarati jer sam ga odbila zadovoljiti. Pokušao me natjerati da ga oralno zadovoljim. Odmicala sam se dok me nije uhvatio za vrat i počeo šamarati - ispričala je djevojka.

Alvesu prijeti do 12 godina u zatvoru ako bude proglašen krivim za seksualni napad.

Linker
04. svibanj 2024 08:37