DOSTA MU JE SVEGA

ŠOKIRAO KLUB Ramos napušta Madrid zbog basnoslovne plaće!?

Gorak je i opor ponekad taj nogometni kruh, pa čak i za one najbogatije. Legendarni branič Reala Sergio Ramos prije godinu je dana bio uživao status najveće zvijezde kluba, jer je praktički donio Madridu naslov prvaka Europe, a danas je na izlaznim vratima Santiago Bernabeua.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 25. lipanj 2015. 16:48

Ramos je u Real stigao iz Seville prije deset godina, a sada bi, javljaju gotovo svi španjolski mediji, želio napustiti slavni klub. Real je svom najpouzdanijem braniču navodno ponudio premalo novca za produžetak ugovora koji istječe u ljeto sljedeće godine, a to je, čini se, bila kap koja je prelila čašu, uz ne baš idiličnu situaciju u svlačionici i prokockana tri trofeja u protekloj sezoni.

Po pisanju Španjolaca, Ramos je u srijedu u trening-centru Valdebebas održao sastanak s direktorom kluba Joseom Angelom Sanchezom te je, navodno, po prvi put izrazio želju za napuštanjem Reala i to već ovoga ljeta.

29-godišnjak je u Real stigao za 27 milijuna eura, a danas u Madridu zarađuje šest milijuna eura godišnje, po čemu je među tri najbolje plaćena igrača Kraljevskog kluba. Naravno, u taj je ugovor uračunat i povijesni gol koji je zabio Atleticu prošle godine u finalu Lige prvaka, i kojim je, na ubacivanje Luke Modrića iz kornera, Realu osigurao produžetke i priliku za pobjedu (Kraljevi su pobijedili 3:1 i osvojili povijesni 10. naslov prvaka Europe). A oko brojke deset se vrti i njegova vizija vlastite plaće.

Ramos, naime, nije zadovoljan s oko sedam milijuna eura koje mu Real nudi za produženje ugovora, i navodno traži deset, a čini se da je to ovoga puta previše za slavni klub.

Sa španjolskih naslovnica danas vrišti Ramos koji odlazi u Manchester United i to za nevjerojatnih 12 milijuna eura neto po sezoni i 55 milijuna eura odštete. To je točno dvostruko više od plaće koju trenutno ima, i ako je priča istinita, teško mu mogu mu zamjeriti i najveći Realovi navijači.

Linker
24. rujan 2024 05:23