ŠTO ĆE REĆI SHAKIRA?

Španjolce nakon burne noći u Brazilu pokrale prostitutke, Pique tvrdi: 'To su izmišljotine'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2013. 13:07

Vjerojatno ste pročitali priču koja je osvanula nakon utakmice Španjolske i Urugvaja na Kupu konfederacija. U noći nakon utakmice šestorica su članova španjolske ekspedicije pokradena u njihovim hotelskim sobama u Recifeu, a među njima je bio i Gerard Pique. Ništa čudno, rekli bismo, Brazil je poznat kao problematična zemlja kad je u pitanju sigurnost, a španjolski su nogometaši “puni para” pa je logično da su postali mete lopova. Policija je otvorila istragu, a interno je krađu istraživala i hotelska uprava, no u cijeloj priči bilo je čudno kako su kradljivci uspjeli ući u dobro čuvani hotel.

Brazilski portal Globoesporte bacio je novo svjetlo na spomenute događaje. Prema njihovu izvješću, krađu u hotelu Golden Tulip Recife Palace Španjolci su prijavili dan nakon utakmice s Urugvajem, da bi potom sve demantirali šef osiguranja španjolske reprezentacije Raul Jimenez i menadžer hotela Eduardo Barbosa. No, Fifa je sve potvrdila, pa nema dvojbe da se to i dogodilo.

Navodeći kao izvore hotelsko osoblje, Globoesporte tvrdi da su Španjolci pobjedu nad Urugvajcima slavili na večeri u hotelu te da ih je zabavljao jedan samba band. Nakon večere, pet žena je otišlo u sobe igrača, a petorica igrača i jedan od trenera navodno su s njima zaigrali poker na skidanje. Što se dalje događalo, Globoesporte je prepustio svojim čitateljima mašti na volju. Sljedećeg jutra, kad su dame otišle, igračima je nedostajalo nekoliko tisuća eura. Hotelsko osoblje zanijekalo je bilo kakvu umiješanost u krađu, a sigurnosne su kamere navodno zabilježile i inkriminirajuće snimke.

Gerard Pique, novopečeni otac i suprug pjevačice Shakire, energično je sve demantirao.

- To su sve izmišljotine, laži kojima nastoje drugim ljudima zakomplicirati život. Naš nogometni savez će se pozabaviti s tim pitanjem. To je sve neugodno i nedobrodošlo iskustvo. Uvijek se moraju u nekim situacijama pojaviti ovakve laži, ali sve će se to riješiti - rekao je Pique.

Linker
19. rujan 2024 06:03