ODD ANDERSEN Afp
LOVA DO KROVA

Španjolci: Gotovo je! Cristiano Ronaldo od 1. siječnja imat će novi klub, bit će najplaćeniji sportaš svijeta

Čini se da je Portugalac prelomio i izabrao novi klub nakon razlaza s Manchester Unitedom
Piše: SNObjavljeno: 05. prosinac 2022. 13:11

Stigao je kraj nagađanjima i čini se da je Cristiano Ronaldo dogovorio sve detalje sa svojim novim poslodavcem, barem tako kažu informacije kojima raspolaže ugledni španjolski list Marca na čijoj je naslovnici, i to kao glavna vijest, osvanulo: "Cristiano Ronaldo će od 1. siječnja igrati za Al-Nassr!"

Podsjetimo, nakon Ronaldovog razlaza s Manchester Unitedom upravo je jedan od najvećih klubova Saudijske Arabije bio među glavnim favoritima za dovođenje portugalskog velikana.

"Ugovor će ga sa saudijskom momčadi vezati dvije i pol sezone", javljaju Španjolci te navode kako bi Portugalac trebao zarađivati oko 200 milijuna eura po sezoni i tako postati najplaćeniji sportaš svijeta.

Cristiana će u Al-Nassru kao njegov novi trener dočekati Francuz Rudi Garcia, a za suigrače će imati španjolskog braniča Álvara Gonzáleza, poznatog kolumbijskog vratara Davida Ospinu koji je nekoć branio boje Arsenala i Napolija. U Al-Nassru igra i bivši veznjak Bayerna Luiz Gustavo, dok će Ronaldu najskuplji suigrač biti Brazilac Talisca (14 milijuna eura) koji je u prošlosti nosio dres Bešiktaša i Benfice.

Napomenimo da se službena potvrda ovoga posla još uvijek čeka.

Linker
25. travanj 2024 12:50