Španjolska U-21 reprezentacija

 RAZVAN PASARICA/SPORT NEWS/PROFIMEDIA
EP U-21

Španjolci nakon šoka u sudačkoj nadoknadi ipak izborili polufinale, pobjednik je odlučen u 103. minuti

Španjolska će u polufinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Francuske i Ukrajine (nedjelja, 21.00)
Piše: HinaObjavljeno: 01. srpanj 2023. 23:54

Španjolski nogometaši do 21 godine igrat će u polufinalu Europskog prvenstva za svoj uzrast, nakon što su u subotnjem četvrtfinalnom dvoboju odigranom u Bukureštu svladali vršnjake iz Švicarske s 2-1 u produžetku.

Sergio Gomez je u 68. minuti postigao vodeći pogodak za Španjolce. Švicarci se nisu predavali i do izjednačenja su došli u prvoj minuti sučevog dodatka, a strijelac je bio Zeki Amdouni. Pobjednik je odlučen u dodatnih 30 minuta, a konačnih 2-1 za Španjolsku postavio je Juan Miranda pogotkom u 103. minuti.

Španjolska će u polufinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Francuske i Ukrajine koji je na rasporedu u nedjelju (21 sat) u Cluj-Napoci.

U prvom četvrtfinalu odigranom u Tbilisiju reprezentacija Izraela je boljim izvođenjem jedanaesteraca (4-3) svladao izabranu vrstu Gruzije. U osnovnih 90 minuta, kao i u 30 minuta produžetka, pogodaka nije bilo.

Izraelcima će se u dvoboju za plasman u finale suprotstaviti bolji iz susreta Engleske i Portugala koji je na rasporedu u nedjelju (18 sati) u Kutaisiju.

Linker
27. travanj 2024 14:12