GERARD JULIEN/AFP/PROFIMEDIA Gerard Julien/afp/profimedia
VELIKI POSAO

Španjolci otkrili novu senzaciju! Superbogataši nakon Ronalda dovode još jednog legendarnog igrača?

Portugalac bi trebao biti službeno predstavljen nakon Nove godine kao novi igrač Al-Nassra
Piše: Andro PolićObjavljeno: 29. prosinac 2022. 15:21

Dok su, prema pisanju svih sportskih medija u svijetu, potpis Cristiana Ronalda (37) već osigurali, čelnici Al-Nassra već su krenuli u lov na novu zvijezdu. Prema pisanju španjolske Marce, saudijski klub krenuo je u operaciju dovođenja Sergija Ramosa (36). Španjolski stoper u ljeto 2021. napustio je Santiago Bernabéu nakon dugih 16 godina i potpisao za PSG. S obzirom na to kako mu ugovor s francuskim prvakom istječe krajem lipnja 2023., Saudijci se nadaju da bi 36-godišnji branič u njihovu svlačionicu mogao doći bez odštete, uz, dakako, basnoslovan iznos plaće.

Ronaldo bi službeno trebao biti predstavljen nakon Nove godine, a predsjednik Al-Nassra, u društvu sportskog direktora, u Madridu bi ovih dana trebali raditi na poslovnim projektima, a Marca piše kako će upravo u tim danima Ramosu stići i službena ponuda. Nakon što je prvu godinu u Parizu proveo većinom na marginama zbog ozljede, ove je sezone zauzeo poziciju u udarnoj postavi. Uspiju li Saudijci osigurati njegov potpis, to bi vjerojatno značilo kako će Ronaldo i Ramos ponovno udružiti snage, nakon što su u Madridu zajedno proveli više od devet godina, osvojivši četiri Lige prvaka i dva naslova prvaka Španjolske.

Prethodnih dana, prema pisanju engleskih medija, Al-Nassr je navodno bacio oko i na N‘Goloa Kantéa, kojemu ugovor s Chelseajem također istječe u lipnju iduće godine.

Linker
24. travanj 2024 03:22