RONNY HARTMANN Afp
TRANSFER ŽIVOTA

Španjolci servirali senzaciju! Bivši dinamovac na meti Reala, već na ljeto bi mogao preseliti na Bernabeu

Perez i Zidane žele osvježiti momčad, a mlada zvijezda jedna je od želja španjolskog velikana
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2021. 17:38

Iako je prije samo nekoliko dana u velikim europskim ligama završio zimski prijelazni rok, već su polagano krenule priče oko toga tko bi na ljeto mogao promijeniti sredinu. Jedna od takvih je i ona Danija Olma za kojeg je prema navodima španjolskog 'OK Diaria' interes pokazao veliki Real Madrid.

U Real Madridu se na ljeto sprema ozbiljna čistka u svlačionici koju bi moglo napustiti nekoliko imena među kojima su ona Sergija Ramosa, Marcela, Lucasa Vasqueza, Viniciusa i još neki, ali to znači da će sasvim sigurno biti i dolazaka.

Predsjednik Florentino Perez i trener Zinedine Zidane gledat će kako osvježiti i pomladiti aktualni kadar, a Španjolci tvrde kako bi Dani Olmo mogao biti jedan od onih koji bi uskoro mogli stići na Bernabeu.

image
RONNY HARTMANN Afp

Bivši nogometaš Dinama, koji je u mlađim kategorijama branio boje Barcelone, u sjajnoj je formi u Leipzigu s kojim je izborio osminu finala Lige prvaka protiv Liverpoola. Olmo je označen kao potencijalna zamjena za Lucasa Vasqueza, kojem na kraju sezone ističe ugovor.

Dani Olmo je ove godine za Leipzig postigao osam pogodaka, uključujući i jedan protiv Atletico Madrida prošle sezone.

Linker
25. travanj 2024 16:31