CHRISTOF STACHE Afp
BILA BI TO BOMBA

Španjolci uvjereni u novi veliki transfer Barcelone! ‘Stiže jedini čovjek koji nedostaje u Xavijevoj slagalici‘

Barca je samo ovog ljeta potrošila 153 milijuna eura na nove igrače, a uskoro bi ih moglo doći još i više
Piše: SNObjavljeno: 27. rujan 2022. 08:02

Iako je prošlog ljea bilo izrazito prometnu u Barceloni, na Nou Campu su već počeli polako spremati nove planove kada su u pitanju transferi. Prema tvrdnjama pojedinih španjolskih medija, Blaugrana je odlučna da u svoje redove dovode Cityjevog Bernarda Silvu.

Barca je samo ovog ljeta potrošila 153 milijuna eura na nove igrače, pa su tako u klub dovedeni Lewandowski, Raphinha, Kounde, Kessie, Christensen, Bellerin i Alonso, a u ozbiljnim planovima bilo je dovođenje i sjajog Portugalca.

Ipak, posao je u konačnici propao, ali ne i nada da se priča ne bi mogla dogoditi. Na profilu ‘Barcacentra‘ na Twitteru, pozivajući se na informacije iz ‘Mundo Deportiva‘, stoji da će klub učiniti sve da dovede Silvu, kojeg ‘Xavi Hernandez smatra elementom koji nedostaje u njegovom projektu‘.

image
MIGUEL RIOPA Afp

Silva je igrač Cityja od 2017. godine, a u ovoj je sezoni odigrao ukupno 10 utakmica u svim natjecanjima u kojima je postigao dva pogotka te upisao tri asistencije. Ugovor mu vrijedi do kraja lipnja 2025. godine.

Silva nije jedina Xavijeva želja te se navodno razmatra i mogućnost kupnje Trenta Alexandera-Arnolda iz Liverpoola, ali njegovo bi dovođenje bilo puno teži zadatak.

Linker
17. travanj 2024 02:56