Sira Martinez

 Imp Features/backgrid/backgrid Uk/profimedia
ANEGDOTA IZ ŠPANJOLSKE

Španjolski izbornik na mukama zbog budućeg zeta: ‘On će startati, inače će mi kćerka otkinuti glavu‘

Par je prohodao nakon što je napadač početkom godine prešao iz Manchester Cityja u Barcelonu
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 21. studeni 2022. 12:58

Španjolski izbornik Luis Enrique našalio se da će ‘možda morati odabrati‘ Ferrana Torresa u početnu jedanaestoricu na Svjetskom prvenstvu ili će mu u protivnome njegova kći ‘odsjeći glavu‘.

Krilni napadač za španjolske je medije otkrio da je u vezi s njegovom kćerkom Sirom Martinez od početka ove godine, prije nego što je iz Manchester Cityja prešao u Barcelonu. Torres (22) bio je u kadru za EURO 2020 na kojemu je Španjolska dogurala do polufinala gdje je ispala od Italije koja je bila bolja u raspucavanju jedanaesteraca nakon 1:1 u regularnom vremenu. Da ozbiljno računa na dečka svoje kćerke dokazao je uvrštavanjem Torresa na popis 26 putnika za Katar, a tamošnji mediji prognoziraju mu mjesto u prvih 11.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

- To je vrlo lako, Ferran Torres će startati, inače će moja kći krenuti za mnom i odrubiti mi glavu - duhovito je svojim novinarima ovu situaciju prokomentirao Enrique.

Torresova djevojka, Sira Martinez bavi se jahanjem, a na pitanje postoji li pritisak na njega da igra za oca svoje djevojke, 22-godišnjak je rekao:

- Mislim da trener i ja znamo razlikovati kada je to obitelj, a kada smo u profesionalnom odnosu. Ponašamo se prirodno i dobro se slažemo. Ne postoji nikakav pritisak - zaključio je napadač Barcelone koji ove sezone zbog velike konkurencije priliku dobiva ulascima s klupe. U La Ligi je zabio dva pogotka u 13 nastupa, a nešto je efikasniji u Ligi prvaka gdje je postigao tri pogotka u pet nastupa.

image
JAVIER SORIANO Afp

Linker
16. travanj 2024 22:27