RONALD GORSIC Cropix
Vojnik maksimirskog kluba

Španjolski velikan bacio oko na Ademija! Vide ga kao idealno rješenje, no žele ga i dva engleska kluba

Marca navodi kako cijena i plaća nisu problem, ali engleska konkurencija bi mogla biti smetnja
Piše: Andro PolićObjavljeno: 14. siječanj 2023. 16:37

Nekoć veznjak poznat po borbenosti i požrtvovnosti, a danas u ulozi stratega. Gennaro Gattuso, trener Valencije, traži pojačanja za svoju Valenciju, a Marca prenosi kako je 45-godišnji Talijan oko bacio i na kapetana Dinama. Navodno, 11. momčad La Lige zainteresirana je za iskusnog veznog igrača, koji redovno igra u svom klubu, a u takvu viziju idealno se uklapa Arijan Ademi (31).

Marca piše kako Ademi djeluje kao kapetan i odigrao je većinu utakmica u Dinamu, a Valenciji odgovara i cijenom i plaćom. Nadalje, dodali su kako su za njega zainteresirana i dva kluba iz engleske Premier lige, koji "modrima" mogu ponuditi i veći novac od kluba s Mestalle, te bi mogli "omesti" njihov interes.

Ademi je u Maksimir stigao u srpnju 2010. godine, a po dolasku proveo je nešto više od godinu i pol dana na posudbi u Lokomotivi. Stalan je član Dinamove svlačionice još od ljeta 2012. godine, a ukupno je odigrao 350 utakmica, postigavši pritom 39 pogodaka. Transfermarkt mu trenutačnu vrijednost procjenjuje na četiri milijuna eura, a važeći ugovor s Dinamom ima do lipnja 2026. godine.

Linker
26. travanj 2024 21:59