TORU YAMANAKA Afp
PRENOSE ŠPANJOLCI

Spektakularan preokret na pomolu? Neymar se odriče silnih milijuna i sprema se za povratak u Europu

Neymar je potpisao dvogodišnji ugovor s Al-Hilalom, prema kojem mu je bilo zajamčeno 275 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 27. ožujak 2024. 23:40

Otkad je 2017. godine napustio Camp Nou, Neymara se povezivalo s povratkom u Barcelonu gotovo pri svakome prijelaznom roku. Navodno je čak i bio blizu ponovnog potpisivanja u jednom trenutku, ali taj se potez nikada nije ostvario iz tko zna kojih razloga.

Međutim, sedam godina otkako je otišao, čini se da je brazilski superstar i dalje zagrijan za tu ideju, piše Barca Universal.

Neymar je bio među prvima koji su napustili Europu i zaputili se u Saudijsku Arabiju. Angažirao ga je Al-Hilal za 90 milijuna eura u ljeto 2023. godine.

Mnogo se tada očekivalo od njega, no dogodila se ozbiljna ozljeda lijevog meniskusa te je propustio cijelu sezonu.

Neymar je potpisao dvogodišnji ugovor s Al-Hilalom, prema kojem mu je bilo zajamčeno 275 milijuna eura, a očekivalo se da će ukupno zaraditi čak 370 milijuna eura raznim marketinškim potezima.

image

Lionel Messi, Neymar Jr. i Ivan Rakitić

MANUEL BLONDEAU Dppi Via Afp

Ipak, Brazilac je navodno izrazio veliku želju za povratkom u Europu, pogotovo u katalonsku prijestolnicu gdje je proživio zvjezdane trenutke svoje karijere.

Španjolski mediji, doduše, sugeriraju da su male šanse za takav ishod premda je Neymar Jr., čini se, zaista izrazio spomenutu ambiciju. Zasad je takav rasplet malo vjerojatan, pogotovo nakon što su saudijski giganti uložili toliki novac u njegov potpis, a još u Arabiji nije odigrao ni minute.

Linker
20. travanj 2024 20:13