CROPIX
LUDA SRIJEDA

Spektakularni okršaji na Kutiji šibica: Jerko Leko igra i u 41. godini, legendani Štef Pavlic na klupi...

U srijedu je na rasporedu svih osam utakmica osmine finala glavnog turnira
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 21. prosinac 2021. 20:54

U srijedu na Kutiji nema nikakve filozofije, sve je vrlo jednostavno. U 15 sati Cammeo Big bang team i Argentum otvaraju program, a u 22 sati Corinthians i Keraterm Centroplinomont ga zatvaraju. Osam utakmica osmine finala 50. izdanja najvećeg hrvatskog malonogometnog turnira igrat će se jedna za drugom u dvorani II Doma sportova, a nagrada je spektakularna - mjesto u četvrtfinalu u nedjelju na Štefanje. Božićni poklon kakav svi koji zaigraju na Kutiji i priželjkuju.

Cammeo Big bang team se još traži, nije na najboljoj mogućoj razini, ali najvažnije je da pobjeđuje. Nezgodni Argentum bit će mu sljedeći suparnik, a Jerko Leko i s 41 na leđima ostaje glavni Big bangov adut. Pobjednik tog dvoboja u četvrtfinalu će igrati s boljim iz utakmice Misteral&Bar Safir - Krešimir Keta Bandić koja počinje u 21 sat. Slovenski Misteral iza sebe ima četiri pobjede, ali ispred sebe i dosad najteži zadatak. Krešimir Keta Bandić bio je mladi vratar Zrinjskog i Širokog Brijega, koji je 2019. preminuo od posljedica srčanog udara i u njegovu čast ove sezone na Kutiji nastupa momčad koja melje sve pred sobom. Tri utakmice, tri pobjede, svaka s četiri gola razlike. Dovoljno upozorenje za društvo iz Dežele koliko ih težak suparnik čeka...

image
CROPIX

MNK Sasina Dado gradnja do 16 najboljih je došla nakon 0:0 i raspucavanja sedmeraca u nedjelju i pred njom je sada momčad Pimont Staklo Matić Max autodijelovi. Puno sponzora, puno igrača, imao ih je Pimont u zapisniku u prošlom kolu čak 14. U svakom slučaju, koja god momčad prođe, za nju će to biti krasan uspjeh, a u četvrtfinalu ih potom čega "nemoguća misija". Poliklinika Milojević, momčad koju čine igrači Futsal Dinama, na Kutiji uvijek razmišlja samo o naslovu koji je, uostalom, i uzela 2017. godine. Zasad je ova zagrebačka družina tek među 16, a da bi napravila korak naprijed, morat će u utakmici koja danas počinje u 18 sati preskočiti Restoran Dioniz&CB A1. Dečki iz Vrbovca u podređenoj su ulozi u najavi utakmice, ali kad ona počne, sve to mogu promijeniti na parketu...

Promotionplay Kamgrad pratio je pozorno jučerašnji program, jer je čekao boljeg iz dvoboja Juicy Maraska - Sportsko društvo Đurmanec. Pakleni dio ždrijeba, jer bolji iz tog susreta na Štefanje ide na pobjednika utakmice koja počinje danas u 19 sati. Biberon Koestlin je 2019. poražen u finalu, a i na 50. izdanju ima strašnu momčad čiju kičmu čine igrači aktualnog osvajača Hrvatskog kupa u futsalu, Novog vremena iz Makarske. Da bi došli do četvrtfinala, u srijedu moraju pobijediti opasni Kerschoffset i Bistro Flores, igrače koje jako dobro poznaju jer su se s njima nerijetko susretali na malonogometnim borilištima.

Dvoboj Corinthians - Keraterm Centroplinomont bit će šećer za kraj, mladići iz Sesveta koje s klupe vodi legendarni Štef Pavlic protiv još jedne domaće momčadi s velikim apetitom. I prije nego što počnu s nadmetanjem, znat će svog potencijalnog sljedećeg suparnika. U 20 sati Prijevoznik Kaurin započet će svoju utakmicu s pobjednikom sinoćnjeg dvoboja između CB Dobermann i Supersporta.

Linker
17. travanj 2024 16:43