ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
POLUFINALE PH

Spektakularno ‘finale prije finala‘: Makarani ulovili ‘break‘ u Omišu, Puljani potopili Square

U uzvratu u Makarskoj, nema sumnje, očekuje nas novi spektakl, a bit će vatreno i u Dubrovniku.
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 06. svibanj 2022. 22:01

Danas su odigrane prve utakmice polufinala doigravanja za prvaka u futsalu. U Puli je domaćin bio bolji od dubrovačkog Squarea, bilo je 3:0, a goste je izludio domaći vratar Žarko Luketin koji je zaključao svoja vrata i drugu utakmicu u nizu ostao čiste mreže. Podsjetimo da su Puljani u drugoj četvrtfinalnoj utakmici slavili na gostovanju kod Universitasa s 1:0 i to nakon produžetaka. Ove večeri su pogotke postizali Mataja u 8. i 40. minuti, između ta dva pogotka Hrkać je pogodio vlastitu mrežu u 22. minuti.

U drugoj utakmici sučelila su se posljednja dva prvaka Olmissum i Novo vrijeme. Gosti iz Makarske napravili su veliki korak ka finalu jer su slavili na gostovanju u dvorani Ribnjak. Završilo je 2:1 za Novo vrijeme koje je ove sezone već osvojilo Kup Hrvatske pobijedivši upravo Olmissum u finalu.

image
ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix

Domaći su poveli preko Jurline u 5. minuti, ali početkom nastavka Makarani s brza dva pogotka preokreću ogledu, prvo je u 21. minuti strijelac bio Kazazić, a potom u 24. Pulinho. Makarani su nanijeli Olmissumu prvi ovosezonski poraz na Ribnjaku. Za tjedan dana Omišani će pokušati uzvratiti Makaranima na njihovom parketu, a nema dvojbe da nas očekuje novi super uzbudljiv susret velikih rivala koje je ove sezone raspored ukrstio prije finala.

Linker
20. travanj 2024 00:16