Sports Press Photo/Ddp Usa/Profimedia
POSAO STOLJEĆA?

Sportski direktor Al-Nassra progovorio o velikom transferu C. Ronalda: ‘Svi se iznenade kad dođu ovdje‘

Al-Nassr je pripremio bogatu ponudu kojom bi Portugalac zarađivao preko 200 milijuna eura godišnje
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 26. prosinac 2022. 08:09

Nakon što mu je Manchester United raskinuo ugovor sredinom studenog, Cristiano Ronaldo postao je slobodan igrač te ga se počelo povezivati ​​s brojnim klubovima, a s najizdašnijom ponudom od svih izašao je saudijski klub Al-Nassr.

Oni su Portugalcu spremni ponuditi čak 200 milijuna eura godišnje, ugovor do 2025. godine, ali i razne druge pogodnosti. Drugim riječima, oni bi za Ronalda išli all-in, a razni izvori govore kako je posao blizu završne faze.

"Pričekajmo s našim zaključcima do kraja godine kad vidimo kako će se razvijati događaji u svijetu nogometa. Ono što mogu reći je da je Cristiano Ronaldo jedan od najboljih u povijesti nogometa. Uvijek je drugima bio primjer zbog svog sportskog duha, volje koju pokazuje za pobjedom. Uvijek sam ga kao Portugalac itekako podržavao. U pravo vrijeme, budućnost će se otvoriti svima. Ovdje sam već pet godina i svi igrači s kojima sam razgovarao vrlo su pozitivno iznenađeni kada stignu ovamo, posebno na razini prvenstva”, rekao je Ronaldov sunarodnjak Marcelo Salazar (44) čiju je izjavu prenjeo španjolski AS, koji radi kao sportski direktor momčadi iz Saudijske Arabije.

Dodatak u ugovoru otkriva još jednu stvar: Ronaldo bi nakon što mu istekne "igrački" ugovor sa Al-Nassrom postao nogometni ambasador u Saudijskoj Arabiji. Iako je 37-godišnji napadač izrazio veliku ambiciju ostanka u Europi i igranja u Ligi prvaka, čini se da je Al-Nassr spremio ponudu koju je jako teško odbiti.

Linker
20. travanj 2024 17:27