Getty
BAVARCI NEĆE ŠKRTARITI

Sprema se najveći transfer u povijesti: Bayern želi dovesti Balea za 135 milijuna eura

Piše: ArhivaObjavljeno: 04. svibanj 2015. 12:11

Gareth Bale trebao bi ovog ljeta biti najveća zvijezda prijelaznog roka. Najskuplji igrač u povijesti nogometa navodno je nezadovoljan životom u sjeni Ronalda, a niti u Realu nisu baš oduševljeni Velšaninom kojeg su prije dvije godine platili 94 milijuna eura.

O interesu engleskih klubova za Balea već se zna. Oba manchesterska kluba ne skrivaju ambicije da vrate Velšanina na Otok. Novac nije u pitanju. Platit će koliko Real bude tražio. No, u utrku za lijevim krilom prvaka Europe uključio se još jedan div koji bi mogao pomrsiti račune Unitedu i Citiyu. Bayern je navodno spreman iskrcati 135 milijuna eura Realu.

Bavarci su svijesni kako njihovim glavnim zvijezdama Riberyu i Robbenu polako otkucava biološki sat. Žele li ostati među liderima europskog nogometa pod hitno moraju dovesti zamjenu za njih. Izbor je pao na Balea. Klub iz Munchena je navodno dovođenje Balea nazvao 'primarnom ljetnom operacijom', a koliko očajnički žele Balea najbolje govori podatak da su za Bale u Madrid spremni poslatiti i nekoliko igrač.

Bale je ove sezone u Primeri odigrao 29 utakmica i postigao 13 golova. Za Ancelottija i Pereza premalo za igrača koji je plaćen 94 milijuna eura.

Linker
26. travanj 2024 18:10