GORAN MEHKEK Cropix
POVIJESNI FINALE

Sprema se totalna ludnica u režiji BBB-a, novi spektakl i to na kultnom mjestu: ‘Tamo smo već srušili rekord‘

Prve utakmice igraju se 19. i 21. svibnja u Omišu, dok se uzvrati igraju za tjedan dana u Zagrebu
Piše: Domagoj KoprivnjakObjavljeno: 18. svibanj 2023. 11:59

Za polufinalni ogled Futsal Dinama tražila se doslovno karta više, a Dom sportova bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. Stoga su iz Futsal Dinama na službenim stranicama kluba objavili da će se treća utakmica finala protiv MNK Olmissuma igrati u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Sjajna je to vijest za sve navijače zagrebačkog kluba koji igra prvo povijesno finale futsal prvenstva.

"Uz Draženov dom vežu nas najljepša sjećanja. U toj kultnoj dvorani postavili smo rekord po broju gledatelja na jednoj ligaškoj utakmici u Hrvatskoj, 1. prosinca 2014. u 5:0 pobjedi protiv Patriota. Kao tadašnji drugoligaš tjedan dana kasnije u Petroviću smo svladali aktualnog prvaka Alumnus s 4:3 u finalu Regionalnog kupa i osvojili povijesni trofej", stoji na službenoj stranici kluba Futsal Dinama.

image
GORAN MEHKEK Cropix

Kapacitet KC Dražen Petrović veći je za otprilike 2,300 mjesta od Dvojke, što bi trebao dodatni poticaj da i ovog puta dvorana bude ispunjena do posljednjeg mjesta. Dinamo je do finala došao nakon pobjede u gostima, a zatim i sjajnog preokreta protiv prošlogodišnjeg prvaka MNK Novo Vrijeme Apfel Makarska.

Prva dvije utakmice finala prvenstva Hrvatske igraju se 19. i 21. svibnja u Omišu, dok se treća i po potrebi četvrta utakmica igraju u Zagrebu za tjedan dana.

Linker
25. travanj 2024 07:36