PHIL NOBLE Afp
KVARE POSAO

Sprema se velika ‘otmica‘! Zvijezda je trebala doći u Barcelonu, a onda su se u priču upleli Parižani

Konačna odluka mogla bi pasti nakon Europskog prvenstva
Piše: SNObjavljeno: 05. lipanj 2021. 09:51

Na Nou Campu su polako počeli slagati kockice za nadolazeću sezonu. Sergio Aguero je već stigao, a na meti je još nekoliko igrača među kojima je i Liverpoolov Georginio Wijnaldum.

Iako su posljednje vijesti govorile kako je Nizozemcu ostaolo za odraditi još jedino liječnički pregled, izgleda kako bi čitav posao u konačnici mogao propasti.

Naime, jedan od najupućenijih svjetskih novinara kada su transferi u pitanju, Fabrizio Romano, tvrdi kako bi se u posao mogao uplesti PSG i preoteti Wijnalduma Barceloni. Bivši nogometaš PSV-a već je neko vrijeme na radaru trenera Ronalda Koemana, a također valja istaknuti kako spomenutom ovog ljeta ističe ugovor s Redsima.

Izgledalo je kako Wijnalduma samo korak dijeli od Nou Campa, ali sada bi im problem mogao stvoriti PSG koji trenutačno može ponuditi puno veću plaću Nizozemcu uz dvogodišnji ugovor. Čini se kako će ovaj posao ipak malo pričekati, odnosno Nizozemac će svoju odluku o tome gdje će nastaviti karijeru vjerojatno donijeti nakon Europskog prvenstva.

image
PAUL ELLIS Afp

Linker
18. travanj 2024 16:44