AFP PHOTO
JELAVIĆ

Spreman zabiti Liverpoolu

Nisam si postavio nikakve ciljeve, ali naravno da kao napadač očekujem puno golova. Mislim da je momčadski duh najvažniji u svim klubovima
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2012. 12:40

Hrvatski nogometaš Nikica Jelavić, koji je u zimskom prijelaznom roku prešao iz Glasgow Rangersa u Everton, poručio je kako bi volio postati junak derbija Merseysidea...

Naš se napadač trenutno oporavlja od ozljede prepone, zbog koje je dosad za Everton odigrao samo pola sata u remiju protiv Wigana (1-1), ali već sada gleda prema derbiju protiv gradskog rivala Liverpoola. Sudar "toffeesa" i "redsa" se trebao dogoditi predstojeći vikend, u sklopu 26. kola Premiershipa, no odgođen je budući da Liverpool u nedjelju igra finale Carling Cupa protiv Cardiffa.

Pričekat će, stoga, Jelavić na svoj debi protiv velikog Evertonovog suparnika, ali već mu se sada veseli.

- Spreman sam zabiti bilo kome, ali posebno Liverpoolu. Znam koliko su te utakmice važne našim navijačima i zato ću pokušati učiniti sve da budem strijelac - prenosi Jelavićevu izjavu Liverpool Daily Post.

- Nisam si postavio nikakve ciljeve, ali naravno da kao napadač očekujem puno golova. Mislim da je momčadski duh najvažniji u svim klubovima. U Evertonu se to posebno vidi. Vlada obiteljska atmosfera, svako brine o svakome - opisao je hrvatski reprezentativac prve dane u novom klubu.

Linker
23. rujan 2024 04:20