RUŽAN OPROŠTAJ

Sramota o kojoj će se dugo pričati: Gerrard doživio šok u posljednjoj utakmici za Redse

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 24. svibanj 2015. 20:37

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard prošlog vikenda je posljednji put istrčao na Anfield gdje su mu navijači i čitavo vodstvo kluba priredili veličanstven oproštaj. S druge strane to se ne bi moglo reći za njegove suigrače koji su mu na njegovoj posljednjoj utakmici u dresu Liverpoola priredili pravu malu katastrofu.

Naime, Liverpool je u zadnjem susretu sezone na gostovanju kod Stokea upisao težak poraz od čak 6:1. Jadni Gerrard koji je na kraju uspio postići jedan gol za Redse gledao je kako Diouf, Adam i društvo nemilice paraju mrežu Belgijanca Mignoleta, ali srećom po njega i njegove suigrače masakr se zaustavio se na šest. Steve G se tako na neslavan način oprostio od Liverpoola s obzirom da je ovo bila prva utakmica na kojoj je Liverpool primio više od 4 komada, a da je u momčadi bio legendarni kepetan. Posljednji put kada su Redsi primili pet ili više pogodaka bilo je prije 23 godine kada ih je Coventry nadigrao sa 5:1.

Podsjetimo, 34-godišnji kapetan Redsa, koji je dres Liverpoola nosio u više od 700 utakmica, na ljeto će preseliti s druge strane Atlantskog oceana i zaigrati za LA Galaxy u američkom MLS-u.



Stoke City 6-1 Liverpool - All Goals... by FootGermany

Linker
23. rujan 2024 12:36