Renato Josipović

 Screenshot Twitter/ArenaSport
KAOS U SUSJEDSTVU

Sramota u BiH: Skandalozna poruka s tribina, Hrvat za dlaku izbjegao tragediju, a sudac je posebna priča

Pljušte komentari na nevjerojatnu utakmicu obilježenu incidentima i skandaloznim ponašanjem
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. veljača 2023. 22:07

Nastavila se sezona i u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a već u prvom kolu u 2023. odigrala se utakmica o kojoj će se sigurno još neko vrijeme pričati.

Trećeplasirani Borac golom bivšeg hajdukovca Jakova Blagaića u 94. minuti slavio je protiv drugoplasiranog Širokog (1:0), a kako su se gosti proveli u Banjoj Luci pokazali su činom da neće davati izjave nakon utakmice kako je uobičajeno.

"Briljirali" su navijači domaće momčadi znani kao "Lešinari". Dok čitav svijet osuđuje agresiju Rusije na Ukrajinu, oni su godišnjicu tog ratnog čina obilježili transparentom "Slava Rusiji". I nije na tome stalo jer su gostujućeg vratara Renata Josipovića (bio u omladinskoj školi Dinama) u finišu utakmice sa svoje tribine gađali bakljom i "za dlaku" ga promašili. Što je najgore, golman Širokog dobio je žuti karton zbog prigovora nakon tog incidenta.

Sudac je, pak, bio posebna priča. Navijači Širokog se na društvenim mrežama pitaju zašto njihova momčad jednostavno nije napustila teren!? "Da je Real došao, ne bi dobio", jedan je od komentara. Čak su i navijači Borca komentirali kako im je "suđenje bilo neugodno za gledati".

Kako god, utakmica će epilog dobiti idućeg tjedna kada će sastati Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH.


POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Pred nama je najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka, a u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom donosimo sve o toj utakmici. S kime u napadu trebaju krenuti Čačić i Leko? Je li ovo prava pozornica za debi 16-godišnjeg Vuškovića? Odgovaramo na ta pitanja, ali i na sva ostala oko uzbudljivog 23. kola SuperSport HNL.

Linker
27. travanj 2024 17:55