DPPI/MARC GONZALEZ ALOMA/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Dppi/marc Gonzalez Aloma/livemedia/Shutterstock Editorial/Profimedia
NOVI DETALJI

Sramotne poruke koje su zgrozile svijet! Messija nazivaju ‘hormonskim patuljkom‘ i ‘kanalizacijskim štakorom‘

Bivši šef pravne službe kluba bio je vidno uznemiren objavom detalja Argentinčevog ugovora 2021. godine
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 12. siječanj 2023. 19:02

Španjolska Marca prenijela je vijest koja je ponovno uzdrmala temelje Barcelone, a radi se o novom skandalu u čijem je središtu bivši predsjednik katalonskog diva, Josep Maria Bartomeu nakon nekoliko WhatsApp poruka koje je objavio elPeriódico.com. U njima se Leo Messi spominje kao "hormonalni patuljak" ili "kanalizacijski štakor". Osim Lionela Messija, spominju se još neki igrači Barcelone.

Radi se o razmjeni poruka na grupi u Whatsappu koje je slao Román Gómez Ponti, bivši šefa pravne službe kluba, a u njima je sudjelovao i sam Bartomeu kao i neki drugi članovi uprave kluba: Òscar Grau, Jordi Moix, Oriol Tomás, David Bellver, Pancho Schroder i Javier Sobrino. Poruke datiraju iz 31. siječnja 2021. godine kad je Mundo Deportivo objavio detalje Messijevog ugovora u Barceloni. Upravo se u tom trenutku oglasio spomenuti Gómez Ponti s porukom prema Bartomeu, "Barto, stvarno, ne možeš biti tako dobar čovjek s ovim kanalizacijskim štakorom (aludirajući na Messija). Klub mu je dao sve, a on se vrši diktaturu nad transfer politikom kluba, obnovaljanju ugovora određenim igračima. Taj hormonski patuljak zahtjeva da se ne dira plaća njega i Luisa Suareza... Nadam se da će marširati među ravnodušnim ljudima", prenosi poruke elPeriódico.com.

image
LLUIS GENE Afp

Gerard Piqué imenovan je kao "veliki kurvin sin" odmah nakon velikog poraza od minhenskog Bayerna (8:2) u Ligi prvaka 2020. godine. Tu mu je titulu pridodao, još jednom, Gómez Ponti, vidno ljut na braniča Barcelone koji je, prema elPeriódico.com, rekao da su potrebne promjene na svim razinama kluba. Nekoliko riječi koje su se ubrzo okrenule protiv cijele momčadi kada je, ovoga puta u poruci, Gómez Ponti nazvao igrače Barcelone "razmaženim i bezosjećajnim milijunašima" usred COVID-19 krize i pregovora za smanjenje ugovora.

Linker
06. svibanj 2024 18:28