SN
SuperSportske HNL fantasy

Starta 4. kolo, složi svoju momčad: Derbi kola u Gorici, Hajduk će imati veliku podršku navijača

Kolo otvaraju Slaven Belupo i Šibenik u Koprivnici. Ivan Krstanović lovi svoj 111. gol u HNL-u
Piše: PromoObjavljeno: 07. kolovoz 2021. 16:49

Danas u 18:55 starta 4. kolo našeg SuperSportske HNL fantasyja koje očekuju svi naši fantasysti. Ovo kolo imamo samo 3 utakmice jer su utakmice između Dinama i Istre te Rijeke i Lokomotive odgođene zbog europskih nastupa prvonavedenih momčadi. Ipak, čekaju nas neizvjesni dvoboji s puno ludih preokreta u 270 minuta hrvatskog elitnog nogometa ovaj vikend.

image
SN

Kolo otvaraju Slaven Belupo i Šibenik u Koprivnici. Slaven je izgleda preuzeo ulogu od ‘narančastih’ prošle sezone te je ovosezonski ‘ubojica divova’ jer je osim što je Dinamu na Maksimiru uzeo 3 boda, u prošlom je kolu na Gradskom vrtu zadržao i Osijek. Ivan Krstanović lovi svoj 111. gol u HNL-u čime bi se izjednačio s Popovićem na 3. mjestu vječne ljestvice najboljih strijelaca. S druge strane, Šibenik nakon 3 kola nema još upisan ni bod na svom kontu, a Rosas i dalje inzistira na posjedu lopte, stilu igre s puno dodira i kontrole, što u dosadašnjim susretima nije polučilo rezultata.

image
SN

U Velikoj Gorici sastaju se Gorica i Hajduk. ‘Bili’ će imati sigurno veliku potporu navijača jer je Hajduk otkupio ulaznice za cijelu šarenu tribinu i te ulaznice će se prodavati u Splitu. Svakako će Splićanima trebati svaka pomoć koju mogu dobiti jer nakon lošeg starta sezone idu na noge svojoj ‘crnoj mački’. Pitanje je i hoće li Kalinić ipak biti spreman za ovaj susret ili će na njegovo mjesto uskočiti Posavec.

image
SN

S druge strane, Rendulić je ponovno posložio opasnu tranzicijsku momčad, a s Lovrićem u odličnoj formi može naštetiti svakome. Jedino što nedostaje ovoj Gorici da bude još konkurentnija je malo čvrstine, koja će se vjerojatno podići na još višu razinu povratkom Joeya Suka kroz mjesec dana. Hoće li Torcida slaviti pobjedu u Velikoj Gorici ili će Dvorneković ponovno povesti pjesmu u svlačionici Gorice, saznat ćemo nakon 90 minuta derbija kola koji počinje danas u 21 sat.

Posljednju utakmicu kola odigrat će Hrvatski Dragovoljac i Osijek na stadionu u Kranjčevićevoj. ‘Crni iz Sigeta’ love prve bodove baš kao i Šibenik. Oko ove utakmice visi mnogo pitanja. Kako će izaći Hrvatski Dragovoljac, hoće li, kao i u prošlom kolu udarna trojka biti Petković, Veljača i kapetan Majstorović ili će odigrati zatvorenije?

S druge strane, Osijek je jedini preostali hrvatski klub s europskim obavezama koji nije odgodio svoje domaće zadatke. Iz tog razloga, bit će zanimljivo vidjeti u kojoj postavi i u kakvom stanju će ‘bijelo-plavi’ istrčati u nedjelju. Bjelica sigurno ne želi još jedan kiks u HNL-u, posebno ne nakon neugodnog poraza u Sofiji.

U svakom slučaju, premda nas čeka krnje kolo, sigurno će biti zanimljivo i prepuno uzbuđenja i neočekivanih stvari. Na nama je da smo i dalje tu, da slažemo svoje SuperSportske HNL fantasy momčadi, jer ikonski je pratiti i voljeti HNL!

Linker
04. svibanj 2024 17:17