TOM DUBRAVEC/CROPIX
ODMAH U FINALE

Stigla najvažnija odluka cijeloga ljeta za Ivana Perišića, ali i za još jednog Dalićevog Vatrenog!

Vezni igrači Intera i Cagliarija ostat će na radu na svojim privremenim adresama.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 01. srpanj 2020. 16:34

Hrvatski igrači produžili su posudbu. Ivan Perišić ostat će u Bayernu do kraja sezone, računajući i Ligu prvaka čije je finale 23. kolovoza, priopćio je Hasan Salihamidžić, član uprave zadužen za sportski sektor.

Perišić je lani stigao na posudbu iz Intera, a zasad se Bayern nije izjasnio hoće li ga otkupiti. To je ostalo "u magli", iako je o tome bilo puno riječi. Već u subotu čeka ga finale Kupa u Berlinu s Leverkusenom.

Filip Bradarić igrat će do kraja sezone u Celti. Španjolski klub postigao je dogovor s Cagliarijem u utorak navečer, u zadnjim satima prije no što mu je istekla posudba koja je vrijedila do 1. srpnja.

Cagliari je otezao i postavljao za Celtu teške zahtjeve, ali kako Bradarić ove sezone više ne može igrati nigdje nego u Celti, a i sam je finiš, na kraju su ipak pristali na posudbu još ovih dvadesetak dana do završetka La Lige. Potom će Talijani i Španjolci razgovarati o otkupu.

To je za Bradarića bila dobra vijest na kraju dana, nakon teškog poraza od Mallorce. U toj utakmici bio je najbolji igrač Celte, što su istaknuli i mediji. U novinama iz Viga i Galicije, koje s posebnom pozornošću prate Celtu, jedino su njemu dva lista dala šesticu, za razliku od mnogih indisponiranih suigrača koji kao da su bili opijeni ili iscrpljeni nakon 2:2 s Barcelonom.

Linker
20. travanj 2024 12:09