Luka Ivanušec protiv Celtica 

 Hollandse Hoogte/Shutterstock Editorial/Profimedia
OBAVIO MAGNET

Stižu prve informacije o ozljedi Vatrenog: ‘Hoda sa štakama i steznikom, ali najgori scenarij je izbjegnut‘

Hrvatsku reprezentaciju zahvatile su zaista nevjerojatne okolnosti na krilnoj poziciji
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 20. rujan 2023. 18:51

Hrvatsku reprezentaciju zahvatile su zaista nevjerojatne okolnosti na poziciji lijevog krila. Prije dva mjeseca tešku ozljedu križnih ligamenata zaradio je Mislav Oršić, sredinom ovog tjedna povrijedio se Luka Ivanušec, a bolne vijesti u srijedu su stigle i iz Londona - Ivan Perišić podijelio je Oršićevu sudbinu, zadobio istu ozljedu i mjesecima će nedostajati Tottenhamu i Vatrenima.

Čak je i Luka Stojković, novitet Dinama koji bi - tko že znati - u savršenom scenariju možda i uletio na radar Zlatka Dalića u ovako teškim okolnostima, također van pogona...

Trener Trabzonspora Nenad Bjelica u ponedjeljak je otkrio da bi se Oršić mogao vratiti na travnjak u veljači iduće godine, Perišićev peh još uvijek je friška vijest da bi se mogli donositi detaljni zaključci, ali prve konkretne informacije stižu iz Nizozemske - Ivanušec je u srijedu viđen u liječničkim prostorijama Erasmus MC-a, gdje se nalazi liječnička ordinacija Feyenoorda, prenosi dobro upućeni tamošnji portal 1908.nl.

image

Luka Ivanušec protiv Celtica

Pro Shots Photo Agency/ddp Usa/profimedia

Napadač Vatrenih hoda na štakama i sa steznikom na lijevom stopalu i još uvijek se čekaju cjeloviti rezultati obavljene magnetske rezonance, no bitno je naglasiti da je izbjegnut najgori scenarij - spomenuti medij piše da Ivanušec nije zadobio prijelom kosti.

"MRI analiza dat će jasne rezultate, ali ni kojem slučaju nije riječ o prijelomu", stoji u njihovom tekstu.

Prema prvim informacijama, bivši dinamovac neće biti na raspolaganju treneru Arneu Slotu nekoliko tjedana. Možemo biti sigurni da će Feyenoord na gostovanje u Amsterdam, gdje ih čeka strogi rival Ajax (nedjelja, 14:30), krenuti bez hrvatskog reprezentativca.

Linker
03. svibanj 2024 08:35