JAIME REINA Afp
ONEFOOTBALL TVRDI

Što će napraviti Luka Modrić? Real Madrid mu nudi novi ugovor, ali i ultimatum koji bi rastužio čitavu Hrvatsku

Ancelotti je bio uvjeren da će se Modrić taj potez povući još puno ranije
Piše: SNObjavljeno: 07. veljača 2023. 14:05

Luki Modriću u lipnju ističe ugovor s Real Madridom i još nije sigurno hoće li ga obnoviti. Neupitno je da s obje strane postoji želja za nastavkom suradnje. Međutim, Real Madrid - kako piše Onefootball - postavlja Modriću uvjet o kojem se ne može pregovarati.

A to je da je, prema onome što se doznaje u posljednjih nekoliko sati, ultimatum Real Madrid Modriću da mora završiti s igranjem u dresu reprezentacije. I o tom ultimatumu ne bi se moglo pregovarati.

Pisali smo i za vrijeme SP-a kako je Ancelotti bio uvjeren da će se Modrić oprostiti na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali osvojena bronca, kao i činjenica da Hrvatska u lipnju igra finale Lige nacija probudili su u Modriću nove emocije i očito mu se i dalje igra za Vatrene.

Stoga je Realov ultimatum - ako uopće postoji, jer Real ga Luki nikada prije nije postavljao - jako težak izazov za Modrića koji je za seniorsku momčad svoje zemlje odigrao 162 utakmice i postigao 23 gola. I koji je toliko puta naglasio da će igrati za Vatrene dok god ga reprezentacija treba.

Znamo da je Luka s izbornikom Dalićem već dogovorio da će igrati završni turnir Lige navija u lipnju, za što mu Real vjerojatno ne bi trebao praviti problem, jer se igra odmah nakon završetka sezone. Problem su kvalifikacijske utakmice za Euro u Njemačkoj, koje su na programu u ožujku. O njima se Modrić još nije izjasnio, tako da Vatreni i dalje ne znaju hoće li se Modrić 25. ožujka pojaviti na prvoj utakmici protiv Walesa.

Ancelottiju zbog slabih rezultata i činjenice da Real zaostaje za Barcelonom punih osam bodova nikako nije lako, a znamo koliko mu je hrvatski veznjak ključan u svim njegovim nogometnim vizijama.

Linker
22. svibanj 2024 22:46