DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
OSTAJE MU BORBA ZA EL

Strateg Legije tužan: ‘Ovo nije bila dobra noć za nas! Dinamo je još jednom pokazao da je iskusna momčad‘

‘Sada je na redu Slavija, a u toj utakmici treba pokazati isti pristup kao i protiv Dinama‘
Piše: SNObjavljeno: 11. kolovoz 2021. 07:12

Hrvatski prvak Dinamo je pobjedom 1-0 na gostovanju kod varšavske Legije izborio mjesto u završnom kvalifikacijskom krugu za nogometnu Ligu prvaka u kojem će mu suparnik biti Šerif iz Tiraspola.

Ulaskom u doigravanje za grupnu fazu Lige prvaka Dinamo je već osigurao plasman u grupnu fazu Europske lige, ako ne uspije pobijediti u dvije utakmice moldavskog prvaka.

Pobjedom nakon susreta oduševljen je bio trener Damir Krznar, dok s druge strane strateg Legije Czeslaw Michniewicz nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

- Ovo nije bila dobra noć za nas, što god rekli ili napravili ostaje ovaj rezultat. Pogodak smo primili nakon kontre i to nas je u konačnici skupo koštalo. Da nas je sreća samo malo pomazila na odmor bi otišli s 0:0. U uvodnih 20 minuta utakmice drugog dijela susreta smo imali inicijativu, ali je nismo uspjeli okruniti pogotkom, Dinamo je još jednom pokazao da je iskusna momčad i eliminirao nas je iz natjecanja - rekao je Michniewicz nakon susreta, pa dodao:

- Sada je na redu Slavija, a u toj utakmici treba pokazati isti pristup kao i protiv Dinama. Moramo se pripremiti najbolje što znamo, vidjeli smo da možemo. Također bi se htio zahvaliti svim navijačima koji su nas bodrili i napravili sjajnu atmosferu.

Linker
27. srpanj 2024 01:56